BU AKŞAM SURVİVOR’DA NELER OLACAK? HEYECANLA BEKLENEN CEZA...

BU AKŞAM SURVİVOR'DA NELER OLACAK? HEYECANLA BEKLENEN CEZA OYUNU...

BU AKŞAM SURVİVOR'DA NELER OLACAK? HEYECANLA BEKLENEN CEZA OYUNU...

27 Nisan 2017 - 16:39 - Güncelleme: 27 Nisan 2017 - 17:32

Geçtiğimiz gün heyecanla beklenen ‘Survivor’da kim elendi’ sorusu yanıt buldu. 3 elemeye adayı arasından SMS'te en az oyu alarak adaya veda eden isim Şahika oldu. Survivor 2017'de eleme gecesi sonrası ilk ceza oyununda bu akşam Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında kıyasıya bir mücadele yaşanacak. Peki Survivor'da ceza oyununu kim kazanacak?
Survivor 2017'de Şahika'nın gidişiyle birlikte Ünlüler takımı dağıldı. Survivor'da bu akşam ceza oyunu heyecanı yaşanacak. Survivor 2017'de bu akşam oynanacak olan ceza oyununun ilk raundunda Furkan ve Gökhan karşı karşıya geliyor. Yarışmacılar bu oyunda her şeylerini ortaya koyacaklar! Ceza oyununu kaybeden takım bir sonraki dokunulmazlık oyununa -1 olarak başlayacak. Sete geride başlamanın dezavantajının yanında bir dokunulmazlık oyununda böyle bir ceza geliyor olması yarışmacıları strese soktu. Heyecanın dorukta olduğu Survivor 2017'de ceza oyununu hangi takım kazanacağı ise şimdiden merak konusu oldu.
SURVİVOR ELEME SONRASI NELER OLDU?

Survivor'da Şahika'nın geçtiğimiz hafta elenmesinin ardından ünlüler takımında ipler kopma noktasına geldi. Furkan, Adem'i diğer yarışmacılarla birlikte hareket ettiği için suçlarken, Sema 'ben o potada elenseydim, vicdanın rahat bir şekilde parkura çıkabilecek miydin?' diyerek Adem'e sitem ediyor.

BUZ DOLABI ÖDÜLÜ KİM KAZANDI?

Geçtiğimiz hafta ödül oyununda içi tamamen dolu buzdolabını ödül olarak kazanan ünlüler takımı keyifli bir 48 saat geçirdi. Uzun zamandır süren açlıklarını doyurucu besinlerle karşılayan ünlüler takımının bu akşamki performansı merak konusu oluyor.

ANIL'LA BERNA ARASINDA SERT TARTIŞMA

Survivor'da Anıl ve Berna arasında ciddi bir tartışmanın yaşandığı görülüyor. Görüntülerde Anıl'ın, Berna ile tartışmak istememsine rağmen, Berna'nın bir takım sorulara cevap aradığı gözüküyor.

SURVİVOR'DA BU HAFTA KİM ELENDİ?

Survivor 2017’de 25 Nisan Salı akşamı yayınlanan bölümde ‘Survivor’da kim elendi’ sorusu yanıt buldu. Elemeye kalan Sabriye, Sema ve Şahika arasında arasından adaya veda eden isim açıklandı. Survivor 2017’de bu hafta iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden ünlüler takımından 3 yarışmacı elemeye adayı olarak sms oylamasına kalmıştı.

Cumartesi yayınlanan bölümde ünlüler takımında, konseyde adı en fazla yazılan Sabriye ilk eleme adayı old. Bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Furkan ise ikinci aday olarak Şahika’nın ismini söylemişti. Pazar akşamı yayınlanan bölümde ise, Survivor’da ilk kez oynanan su topu oyununu gönüllüler kazandı.  Dokunulmazlığı yine kaybeden ünlüler takımındaki konseyde adı en fazla yazılan Sema 3. eleme adayı oldu.

Survivor’da elemeye kalan Sabriye Şengül, Sema Apak ve Şahika Encümen arasından en az oyu alarak elenen isim Şahika oldu. Adının açıklanmasından sonra konuşan Şahika, “Hepimizin zor günleri olmuştur bugün de öyle bir gün. Ama o zorluklar hep bizi güçlendiriyor. Demek ki böylesi hayırlıymış benim için. Kimsenin kalbini kırmaya çalıştım. Survivor’ı sonuna kadar yaşadım. Hep buraya gelmek istedim ama çeşitli engeller oldu. Bu seneye kısmet oldu. Ama zor bir dönemde gelmişim. Umarım aileme beni yetiştirenlere layık olabilmişimdir ve burada iz bırakabilmişimdir” dedi.

Acun Ilıcalı ise, “Seni önceden tanıyordum ve Survivor’da daha iyi tanıma imkanı buldum. Örnek bir milli sporcu olduğunu davranışlarınla Survivor’da daha iyi ispat ettin.  Seni daha iyi tanıdığım mutlu oldum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x