BULAŞIK MAKİNESİNDEN MAKSİMUM VERİM ALMAK İÇİN...

BULAŞIK MAKİNESİNDEN MAKSİMUM VERİM ALMAK İÇİN...

Bulaşık makinesini en iyi şekilde kullanmanızı sağlayacak püf noktalar

24 Mart 2018 - 22:50


Bulaşık makinesi sayesinde artık kirli bulaşıklarınızı elinizde saatlerce yıkamanıza gerek kalmıyor. Birazdan vereceğimiz önemli ipuçları sayesinde bulaşık makinesinde sadece bulaşık yıkamakla kalmayacak, kısacası bulaşık makinesinden en iyi şekilde yararlanabileceksiniz.
Birazdan vereceğimiz ipuçları sayesinde bulaşık makinesinden en iyi şekilde yararlanabilecek, hatta bulaşık makinesi için yapmış olduğunuz masrafı önemli ölçüde azaltabileceksiniz. 
Parlatıcı yerine beyaz sirke

Bulaşıklarınızı ışıl ışıl tutmak için artık parlatıcı deterjanlara para vermenize gerek yok. Sert su lekeleri ve sinir bozucu lekelerden kurtulmak için 1/2 bardak sirkeyi bulaşık makinesinin üst gözüne yerleştirin. Bulaşık makinesini bu şekilde çalıştırın.
Çatal bıçaklarınızda kalan yemek artıklarını ve bulaşık makinesini daha rahat bir şekilde boşaltabilmek için çatal bıçaklarınızı ayrı ayrı yerleştirmeye özen göstermelisiniz.

Bu şekilde çatal bıçaklarınız daha iyi temizlenecek, bulaşık makinenizi boşaltmak daha kolay olacaktır.
Bulaşık makinenizde siz görmeseniz bile birikmiş yemek artıkları bulunur. Bu yemek artıkları temizlenmediğinde sağlık için ciddi tehdit oluşturmaktadır. Her ay bulaşık makinenizin alt kısmında olan filtre bölmesini temizlemeye özen gösterin.

Bunu yaptığınız zaman hem bulaşık makinenizin ömrü uzayacak hem de sağlığınızdan olmayacaksınız.
Sadece bulaşıkları değil!

Bulaşık makinesi bulaşıklarınızdan daha fazlasını temizler!  Şapkalarınızı, bahçe aletleri ve hatta saç fırçaları temizliği için oldukça idealdir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x