"Bursa’da Çığır Açacağız"

"Bursa'da Çığır Açacağız"

26 Ocak 2019 - 14:33 - Güncelleme: 26 Ocak 2019 - 14:44

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa aday tanıtım toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. CHP lideri Bursa adayı Mustafa Bozbey ile ilgili, ". Rantçı değil halkçı devlet istiyoruz. Mustafa Bozbey gerçekten de Bursa'yı Marmara'nın önemli bir bölgesi haline getirdi. O kafasına koyduğu şeyi yapar. Çünkü azimli ve kararlı" açıklamalarında bulundu

İşte Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları;

İYİ Partili dostlarımız, Saadet Partili dostlarımız ve başka partilerden bize oy verecek arkadaşlarımızla hakkı, hukuku adaleti sağlayacağız. Bursa herkesin gelip yaşamak istediği bir kent. Tarihsel derinliği, kültürel derinliği olan bir kent Bursa. Bursa’da olmak, burada yaşamak gerçekten bir ayrıcalık.

Tüketen değil üreten belediyecilik istiyoruz. Bunu da Mustafa Bozbey başaracak biliyoruz. Gelir dağılımını dengeleyecek politikalar geliştirmeliyiz. Rantçı değil halkçı devlet istiyoruz. Mustafa Bozbey gerçekten de Bursa'yı Marmara'nın önemli bir bölgesi haline getirdi. O kafasına koyduğu şeyi yapar. Çünkü azimli ve kararlı. 

Bizim bu bağlamda bir araya gelmemiz, farklı düşünceleri de dinleyerek ilerleyebilmemiz önemli. Bursa Belediye Başkan adayımız yaşadığı kenti yaşanabilir kılmak istiyor. Belediye Başkanı ortak paydaları büyütmek ve huzur içinde topluma sunmak ile yükümlüdür 

Silah fabrikalarının özelleştirilmesine şiddetle karşıyız. Sakarya'daki işçilerin de yanındayız. Fabrikaları yabancılara veriyorlar. Benim Bursalılara bir sözüm var. Bu ülke bizim ortak değerimizdir. Gazi Mustafa Kemal bizim ortak değerimizdir. 

Allah nasip ederse Bozbey alacak ve Bozbey Bursa sınırılarında açlığa mahkum tek bir aile bile bırakmayacak. Herkes onuruyla yaşayacak. Onun da bir onuru var biliyorsunuz sağ elin verdiğini sol el görmeyecek.

Bozbey Bursa'yı aldığı zaman Bursa'ya geleceğim. Bursa'da çığır açacağız.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x