CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU ADALET YÜRÜYÜŞÜ’NÜN 23.GÜNÜNDE

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU ADALET YÜRÜYÜŞÜ'NÜN 23.GÜNÜNDE

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU ADALET YÜRÜYÜŞÜ'NÜN 23.GÜNÜNDE

07 Temmuz 2017 - 10:03

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun öncülüğünde, partinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanması sonrası başlatılan "Adalet Yürüyüşü"nde 23.güne girildi.
15 Haziran Perşembe günü Ankara Güvenpark’tan yola çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğündeki Adalet Yürüyüşü, 23. gününde de İstanbul’a doğru yürüyüşüne devam ediyor. Kortej dün geceyi Gebze’de topçu kışlasındaki kamp alanında geçirdi. Kılıçdaroğlu, sabah saatlerinde basına yaptığı kısa bir açıklamanın ardından yürüyüşe başladı.
AP'NİN KARARINA TEPKİ
Avrupa Parlamentosu'nun (AP) Türkiye kararını değerlendiren Kılıçdaroğlu, "Buradan AP'ye seslenmek isteriz, biz sizden de adalet istiyoruz" dedi.
Kılıçdaroğlu şunları söyledi:
AB'ye üyelik konusunda Türkiye ile ilişkilerin askıya alınması yönünde rapor kabul edildi. Buradan AP'ye seslenmek isteriz, biz sizden de adalet istiyoruz. Türkiye sadece iktidar partisinden ibaret değil ki, AB ile ilişkilerin askıya alınması değil, daha tutarlı sürdürülmesi gerekiyor. Umarım ilişkilerin düzeltilmesi yönünde bir karar alırlar, bu da bizi memnun eder. Adalet sadece Türkiye için değil, bütün insanlık için geçerli bir durumdur.
384 KİLOMETRE YOL YÜRÜDÜ
Kılıçdaroğlu'nun öncülüğünde, partinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanması sonrası başlatılan 420 kilometrelik  "Adalet Yürüyüşü"nde bugüne kadar yaklaşık 384 kilometre yol katedildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x