CHP Olağanüstü Toplandı!

CHP Olağanüstü Toplandı!

07 Mayıs 2019 - 10:59 - Güncelleme: 07 Mayıs 2019 - 11:03

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Merkez girişinde yaptığı açıklamada, "Çok güzel şeyler olacak. Hiç kimse meraklanmasın" dedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekilleri ve Parti Meclisi üyeleriyle bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, genel merkeze girişinde "Çok güzel şeyler olacak. Hiç kimse meraklanmasın. Bu ülkeye demokrasiyi getireceğiz. Mücadelemiz demokrasi için olacak" dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu CHP Genel Merkezi'ne geldi. Kılıçdaroğlu'nun, Ekrem İmamoğlu ile görüşmesinin ardından da saat 10.00'da milletvekilleri ve PM üyeleriyle bir araya geldi.
CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu da genel merkeze girişinde "Sohbetimiz var, daha sonra konuşacağız" ifadesini kullandı.

İMAMOĞLU TOPLANTIDA

'Millet İttifakı'nın İstanbul adayı CHP'li Ekrem İmamoğlu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun daveti üzerine Ankara'ya gelip, Genel Merkez'de Parti Meclisi toplantısına katıldı.

İstanbul'da, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ni önde tamamlayan ve dün Yüksek Seçim Kurulu kararı ile mazbatası iptal edilen Ekrem İmamoğlu, CHP Parti Meclisi toplantısına katılmak üzere Genel Merkez'e geldi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x