Çıplak Fotoğrafını Paylaşan Hande Yener ile Barıştı

Çıplak Fotoğrafını Paylaşan Hande Yener ile Barıştı

Çıplak Fotoğrafını Paylaşan Hande Yener ile Barıştı

20 Mart 2018 - 10:13 - Güncelleme: 20 Mart 2018 - 10:33

Ünlü şarkıcı Seren Serengil, husumet yaşadığı Hande Yener ile barıştı. Hande, Instagram'dan Seren'in çıplak pozunu paylaşmıştı.
Seda Sayan, mahkemelik olan Seren Serengil ve Hande Yener'in arasındaki buzları eritti. Seren'in çıplak fotoğrafını paylaşmasına rağmen Hande'yi affetmesi herkesi şoke etti.

BARIŞTILAR

Aralarında yaşanan tartışma sonrası birbirleriyle konuşmayan Seren Serengil ve Hande Yener küslüğü sona erdi. Arnavutköy'de bir mekanda Seda Sayan'ın öncü olduğu yemekte Serengil ve Yener ikilisi barıştı.
SEREN'İN ÇIPLAK FOTOĞRAFINI PAYLAŞMIŞTI

Telifmetre geçtiğimiz aylarda yaptığı araştırma sonucu Hande Yener, radyolarda en çok şarkısı çalınan isim olmuş, televizyon programında listeye inanmadığını söyleyen Serengil, bu konuyu araştıracağını belirtmişti. Serengil'in bu açıklamalarından sonra Hande Yener skandal bir paylaşımda bulunmuştu. Ünlü şarkıcı, Seren Serengil'in yıllar önce çekilen üstsüz fotoğrafını Instagram hesabının hikaye bölümünden "Aa serenmetreye bakıyor, yine göremiyor" notuyla paylaşmıştı. İkili daha sonra mahkemelik olmuştu.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x