‘Çocuk annenin yansıması’

‘Çocuk annenin yansıması’

Seba Güceylioğlu, yaşamının odak noktasında oğlu Kerim Seyfi’nin olduğunu söyleyerek “Anne olduktan sonra zamanı daha doğru kullanıyorum” dedi

19 Ocak 2016 - 09:40

Bu haftaki konuğum cemiyet hayatının şık olduğu kadar yardımsever isimleri arasında gösterilen Seba Güceylioğlu. Evine konuk olduğumuz Güceylioğlu, antika merakından rahmetli dedesi Seyfi Basa’ya kadar yaşamına dair samimi açıklamalarda bulundu. 

- Seba Hanım, anne olduktan sonra “Hayatımı Kerim Seyfi’ye adadım” diyebilir misiniz?

Tabii ki hayatım değişti ve
Kerim Seyfi’ye endeksli yaşamaya başladım. Özellikle son altı aydır hayatımı tamamen oğluma adadım desem yanlış olmaz. Çünkü Kerim Seyfi artık büyüdü, farkındalıkları arttı ve ihtiyaçları değişti. Zamanının çoğunu benimle geçirmek istiyor. Ben de bu dönem tüm vaktimi oğluma ayırdığım için çok mutlu ve huzurluyum.

- Minik Kerim’den söze başlamışken oğlunuzla ilgili ne gibi hayaller kuruyorsunuz? Aranızdaki iletişimden bahseder misiniz?

Her anne gibi öncelikle evladımın sağlıklı ve mutlu olması en büyük dileğim. Bunun yanında iyi bir eğitim alması, birkaç yabancı dil öğrenmesi, özgüvenli, güçlü ve hayata karşı dik duran bir birey olması önemli.

Her koşulda insan sevgisini kendine ilke edinerek çevresine sevgi, saygı gösteren yardımsever, cömert bir insan olması da beni hem çok mutlu eder hem de gururlandırır. Yetiştirdiği çocuk insanın yansımasıdır diye düşünüyorum bu yüzden oğlumu büyütürken en büyük sorumluluğun bende olduğunu hissediyorum. Kerim Seyfi’yle sevgi ve paylaşım dolu bir anne - çocuk ilişkimiz var.

‘Sevgi seli içinde büyüdüm’

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x