Cumhurbaşkanı Müjdeyi Verdi!

Cumhurbaşkanı Müjdeyi Verdi!

11 Mart 2019 - 14:25

Şırnak mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Elimiz boş gelmedik, müjdelerimiz var. Cizre Stadyumu'muz kullanılamaz durumda. İlçemize 10 bin kapasiteli bir stadyum yapmak için çalışmaları başlatıyoruz. Şimdi ikinci müjdemize geliyorum. Şırnak ilimize, ilçeleriyle birlikte hizmet verecek şehir hastanesi standardında 500 yataklı muhteşem bir bölge hastanesi kazandırıyoruz" dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Şırnak mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Bizler hep birlikte aynı kıbleye yönelen, yan yana saf tutanlarız. Aynı beden, aynı ruhuz. Biz bu ülkenin her şehrine sevdalıyız. Her türlü ayrımcılık ve bölücülük ayaklarımızın altındadır. Bu ülke, bu bayrak, bu ezan, bu devlet hepimizindir. Bu bayrağa rengini veren şehit kanları, hepimizin ecdadının ortak mücadelesini temsil ediyor. Bu ülkenin her bir karışı bizim vatanımızdır, kimsenin el sürmesine izin vermeyiz. Kendine başka devlet arayan istediği yere gidebilir. Kobani'den gelen 300 bin kişiyi Türkiye'de ağırlıyoruz. Şu anda yaklaşık 4 milyon Suriyeli mülteci Türkiye'de. Biz bunları ağırlarken, Bay Kemal "Suriye'den gelenler vergi ödüyor mu?" diyor.

Önümüzdeki dönemde de aynı anlayışla çalışmaya devam edeceğiz, bunun için 31 Mart bir beka seçimidir. 31 Mart, belediyelerden başlayarak bölgemizde tarihi bir değişimin miladı olacaktır. Şimdi yeni bir Şırnak var. İstiyoruz ki terör örgütünün desteğindekilerle değil, sizlere gerçekten sahip çıkacak AK Parti iktidarıyla yerel seçimlerde Şırnak'ta yeni bir dönem başlasın. Şırnak, 31 Mart'ta şehrine ve ülkene sahip çıkıyor musun?

'Şırnak'a elimiz boş gelmedik'

17 yılda Şırnak'a 10,5 katrilyon yatırım yaptık. Şırnak Üniversitesi'ni şehrimize kazandırdık. Şırnak'a elimiz boş gelmedik, müjdelerimiz var. Cizre Stadyumu'muz kullanılamaz durumda. İlçemize 10 bin kapasiteli bir stadyum yapmak için çalışmaları başlatıyoruz. Proje hazır, ihalelere hazırlanıyoruz. Şimdi ikinci müjdemize geliyorum. Şırnak ilimize, ilçeleriyle birlikte hizmet verecek şehir hastanesi standardında 500 yataklı muhteşem bir bölge hastanesi kazandırıyoruz. İmar barışı ile 26 bin Şırnaklı kardeşimizin sorunlarını çözdük. Şırnak Havalimanını şehrimize kazandırdık, yolcu trafiği 422 bine ulaştı. İnşası süren 5 barajı bitirmek üzereyiz. İçme suyu tesisleriyle Şırnak, İdil, Silopi'ye içme suyu ulaştırdık. Şırnaklı çiftçilerimize toplam 596 milyon lira tutarında tarımsal destek verdik. Bu yıl Cizre'ye doğal gazı vereceğiz. Cizre Organize Sanayi bölgemizin elektrik sorunlarını bu yıl çözüyoruz.

Şırnak, yatırımın, hizmetin, üretimin, istihdamın kıymetini de iyi bilir, çukur eylemlerinin, baskının, zulmün, acının anlamını da iyi bilir. Artık bu ülkenin de Şırnak'ın da terör örgütlerine kaptıracak tek bir evladı yoktur. Çocuklarımızı dağlara kimler kaçırdı, bu teröristler değil mi? Onun için dik duracağız, sağlam duracağız.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x