"Demek ki İyi Bir İş Yaptık"

"Demek ki İyi Bir İş Yaptık"

31 Aralık 2018 - 08:28 - Güncelleme: 31 Aralık 2018 - 08:32

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu

Binali Yıldırım'ın konuşmasından satır başları;

"Çoluğumuzdan çocuğumuzdan daha çok yol arkadaşlarımızla birlikteydik. Dün gibi hatırlıyorum. Aslında çok uzun bir süre oldu. Çeyrek asır geçti üzerinden. Dünyanın başkentine hizmet verdiğimiz çeyrek asır var elimizde. Geç arkadaşlarımız belki anlamayacak ama o dönemler internet yoktu. O zaman Belediye Başkan adayımız Necati Işık henüz 10 yaşındaydı. İşte o günlerden bu günlere gümbür gümbür geldik. Eşsiz bir başarı öyküsü yazarak geldik. Milletimiz 25 yıldır hem illerimizi hem de ilçelerimizin çoğuna bizi layık gördü. Demek ki iyi bir iş yapıyoruz. Çalışma arkadaşlarımız her zaman elinden gelenin en iyisini yaptı."

"Milletimiz 25 yıldır, hem büyükşehri belediyesine hem de ilçelerimizin büyük çoğunluğuna bizi layık gördü. Demek ki iyi iş yapıyoruz. Zaten hepimiz şahidiz. Teşkilatlar, başkanlar, personellerimizim her zaman ellerinden gelenin en iyisin yaptı. Eksik olduğumuz geç kaldığımız yerler de oldu. O zaman bundan sonra o yetişemediklerimize, yetişeceğimiz bir dönemi başlatmaya hazır mısınız? Bundan sonra yürüyeceğimiz o uzun yolun ilk durağı 2023'e yürüyüşümüzü buradan başlatalım mı?"

"Cumhurbaşkanımız İstanbul için belediye başkan adaylarımızı açıkladı. Sizin de huzurunuzda, şahsımı da bu göreve uygun bulduğu için kendisine şükranlarımızı sunuyorum. Beraber yol yürüyeceğiz ilçe başkan adaylarımıza başarılar diliyorum. Gönül belediyeciliğiyle ve büyük projelerle yine başımız dik olarak durmak yok yola devam. Bunun bir bayrak yarışı olduğunu hep söylüyorum."

"Ben İDO Genel Müdürlüğü, milletvekilliği, bakanlık, başbakanlık, TBMM Başkanlığı yaptım. Milletin iradesi, ihtiyacı neredeyse liderimiz nereye uygun gördüyse o işe koştuk, canla başla çalıştık. Şimdide İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak bundan tek farkı daha fazla çalışmak gerektiğidir."

"AK Parti'yi rakiplerinden ayıran en önemli noktalardan biride budur. AK Parti'deki bayrak yarışı farklıdır, bayrağı alan daha hızlı koşar, bayrağı verende ondan daha hızlı koşar. Bayrağı illa ben taşıyacağım diye yarışmak değildir. Bayrağı taşıyanı desteklemek ve onun başarısı için çabalamak, nefesinin yetmediği yerde ona nefes vermek. Sıra sana geldiğinde o bayrağı en ileri taşımak için kendini zinde ve kuvvetli tutmaktır."

"Bayrak yarışı içimizde değil diğer koşanlara karşı yapılır. O bayrağı tutan elin kuvveti sadece o elin sahibinin değildir. Onu besleyen onun için dua eden herkes tek bir el olmuştur. Bayrağa sımsıkı sarılmıştır. AK Parti kadrolarını doğru insanı seçme konusunda en iyi sisteme sahip partidir."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x