’’ Denize Dökebileceklerse Gelsinler Deniz Kenarındayız’’

'' Denize Dökebileceklerse Gelsinler Deniz Kenarındayız''

'' Denize Dökebileceklerse Gelsinler Deniz Kenarındayız''

12 Nisan 2017 - 19:49 - Güncelleme: 13 Nisan 2017 - 08:20


İzmir mitinglerine devam eden Başbakan Binali Yıldırım, Bayraklı'da halka seslendi. Binali Yıldırım, '' Denize dökebileceklerse gelsinler deniz kenarındayız'' diyerek ana muhalefeti eleştirdi.
Referandum'a 4 gün kala Başbakan Binali Yıldırım'ın İzmir'de sürdürdüğü mitingler devam ediyor. Saat 16.00'da Bayraklı Sevgi Yolu'nda vatandaşlara seslenen Binali Yıldırım'ın gündemi yine anayasa değişikliği ve ana muhalefet partisi oldu.

İşte Binali Yıldırım'ın gündeminden satır başları;

'' Denize Dökebileceklerse Gelsinler Deniz Kenarındayız''

''Evet diyenleri hain ilan ettiler, ''Evet'' diyenleri denize döktüler, dökebileceklerse gelsinler deniz kenarındayız. Biz sandık günü onları sandığa gömeceğiz. Denize dökmek bizim işimiz değil. Bayraklı Türkiye'nin teminatı, Türkiye'nin sigortasıdır. Geçtiğimiz pazar günü Gündoğdu Meydanı'nda bunu açıkca gördük. İzmir milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'ı bağrına bastı. Emekleriniz ve gayretleriniz için teşekkür ediyorum.''

''Kılıçdaroğlu Eş Başkanlığa Kafayı Takmış''

''Sayın Kılıçdaroğlu, şehir şehir geziyor, Referandumdan evet çıkarsa esnafa dükkanınız kapanıyor diyor. Taksi duraklarına gidiyor, taksicilere hattınız kapanacak diyor. Muhtarları topluyor, muhtarlıklar kapanacak diyor. Burası Bayraklı, Bayraklı yemez bunları!

Bu ara onlar HDP ile kolkola ''Hayır'' kampanyası yürütüyor. Sayın Kılıçdaroğlu eş başkanlığa kafayı takmış! Tek adam deyip duruyor. Tek adam ama tek adam dediği milletin adamı. PKK, FETÖ, HDP ve Avrupa ''Hayır'' diyor. Bunları anlamak mümkün de Kılıçdaroğlu'nu nasıl anlayacağız?

Sayın Kılıçdaroğlu diyor ki gençler siyasete girmesin. Ey Kılıçdaroğlu sen 18 yaşındaki gençten ''Hayır'' oyu istiyorsun o ne olacak peki? O halde seçiyorsa aynı zamanda seçilecek.''

''Ne Almanya, Ne Hollanda Kral Sensin Türkiye''

''Almanya, Hollanda ''Hayır'' diyor. Bizim bakanlarımızın, halkımızın üzerine atları, itleri sürüyorlar. Biz ne yapacağız? Vatandaşlar sabretti. Sandık zamanı gelince sandıklara akın etti. Onların da feleği şaştı. ''

''İzmir'i Yerelde Kalkındıracağız''

'' Çalışacağız, gayret edeceğiz İzmir'i yerelde de kalkındıracağız. İzmir'e 14 yılda 42 milyarlık yatırım yaptık. Havalimanını kim yaptı? Biz yaptık. İstanbul'dan İzmir'e otoyol yapıyoruz. Onlar karşı çıkıyor, biz yapıyoruz.
Konak tünelini yapıncaya kadar etmediklerini bırakmadılar. Biz de ''İnat Da Bir Murattır'' dedik ve Konak Tünelini yaptık. Biz yolları böldük, milleti birleştirdik. Herkes ayağını denk alsın.

Başbakan'ın son sözleri ''İzmir'in çılgın projesini Bayraklı'dan açıklıyorum. İzmir körfezine köprü ve tünel yapıyoruz. Çiğli'den girip Narlıdere'den 6 dakikada çıkacaksınız. Bayraklı'ya bir marka eser daha yapıyoruz. İzmir'e şehrin değil bölgenin en büyük hastanesini yapıyoruz. Bayraklı'ya 2050 yataklı şehir hastanesi yapıyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun'' şeklinde oldu.

Haber: Ezgi Taşlı

BİNALİ YILDIRIM: DENİZE DÖKEBİLECEKLERSE GELSİNLER, DENİZ KENARINDAYIZ

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x