DOĞAL YOLLARLA DUDAK RENGİ DEĞİŞTİRME…

DOĞAL YOLLARLA DUDAK RENGİ DEĞİŞTİRME…

DOĞAL YOLLARLA DUDAK RENGİ DEĞİŞTİRME…

06 Ağustos 2017 - 22:30

Dudaklarınızın renginden memnun değilseniz, ruj sürmek yerine çözümü doğada bulabilirsiniz. İşte dudak renginizi değiştirmenizi sağlayacak doğal besinler:

Ahududu: Bir kaba aldığınız ahududuları ezin ve içine bal ile birlikte aloe vera ekleyin. Oluşturduğunuz karışmı dudaklarınıza masaj yaparak sürün ve 10 dakika sonra dudaklarınızdan çıkarın.

Bal: Gece uyumadan evvel, bir kulak çubuğu kullanarak balı dudaklarınıza sürün ve birkaç dakika masaj yapın. Gece boyunca dudaklarınızda kalan bal, dudaklarınızın renginin açılmasına yardımcı olacaktır.

Çilek: Çilekleri ezip suyunu çıkarın. İki çay kaşığı vazelin ile çilek suyunu karıştırın ve dudaklarınıza sürün. Akşamdan yaparsanız daha etkili olacaktır. 

Gül yaprağı: Gül yapraklarını ezin, üzerine süt ve bal ekeyerek iyice karıştırıp bir macun haline getirin. Oluşturduğunuz güllü karışım ile dudaklarınıza masaj yapın ve 15 dakika bekledikten sonra ılık su ile durulayın. 

Buz: Dışarı çıkmadan önce dudaklarınıza birkaç dakika boyunca buz ile masaj yapın. Dudaklarınız yumuşayacak ve daha doğal görünecek. 

Limon suyu: Gece yatmadan önce dudaklarınıza limonsuyu ile birkaç dakika masaj yapın ve durulamadan uyuyun. Sabah kalktığınızda ılık su yardımıyla dudaklarınızı yıkayın. 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x