DOLAR NE KADAR ?

DOLAR NE KADAR ?

DOLAR NE KADAR ?

30 Mart 2017 - 09:14


Dolar 3.64 aşılır direnç kırılırsa konuşmaya yorum yapmaya başlayabiliriz demiştik ve şuan dolar 3.657 dolardaki olumlu verilerin etkisi yansımaya başladı bahsettiğim 1-2 kuruşluk artışlar şuan ortaya çıkıyor. Dolar da o veriler de iyi gelirse doların ivmesi pozitif yönde devam edecektir.

Cumhuriyet, Yarım ve Çeyrek Altın 

Türkiye'de Cumhuriyet (Büyük) altın olarak ifade edilen altın cinsi 7.2 grama denk gelmektedir ve 22 ayardır. Çeyrek altınının dört katı olan Cumhuriyetaltında 6.61 gram 24 ayar altın bulunmaktadır ki fiyatı bunun üzerinden hesaplanır, ardından işçilik ve kâr payı ile satılır. Bu kısım satın alınan yere göre değişebilir. Meskük (kalın altın) ve ziynet olmak üzere iki çeşidi vardır. Çeyrek  veya küçük Altın 1.75 gram ve 22 ay. Cumhuriyet altının dörtte biri, bunun için hesaplanan 1.6065 gramlık 24 ayar altın, daha sonra emek ve kar payı için satılıyor. Bu bölüm satın alınabilir ve yere bağlı olarak değişebilir. İki tip var: Meskuk (kalın altın) ve mücevherdir. Yarım Atın ise  22 ayar 3,50 gram olup has altın olarak karşılığı 3,21 gramdır.

Altın gram fiyatları 30 Mart 2017 Perşembe, gram altın fiyatları onayhaber'de  günlük altın gram fiyatı, çeyrek altın fiyatı, yarım altın fiyatı, ata cumhuriyet altını fiyatı ve 22 ayar altın bilezik fiyatı gibi verilerine  ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x