Dünya Devinin Listesinde!

Dünya Devinin Listesinde!

25 Aralık 2018 - 19:00

Jose Mourinho'nun takımdan gönderilmesinin ardından Manchester United'ın teknik direktörlüğüne getirilen Ole Gunnar Solskjaer, Kırmızı Şeytanlar için transfer çalışmalarına başladı. Kesin olarak bir stoper transferi yapmayı planlayan Norveçli çalıştırıcının listesinde Galatasaray'da bu sezon yıldızı parlayan genç stoper Ozan Kabak da var

Alınan habere göre, listenin ilk sırasında bonservis bedeline 90 milyon Sterlin biçilen Napoli'nin yıldızı Kalidou Koulibaly bulunuyor. İtalyan ekibinin diğer adayları ise 21 yaşında 45 milyon Sterlin piyasa değeri bulunan Nikola Milenkovic ile Inter'in süperstarı Milan Skriniar gibi yüksek bonservisli oyuncular bulunuyor.

Haberde Ozan Kabak hakkında, "Bu sezon yıldızı parlayan 18 yaşındaki oyuncu, teknik direktör Fatih Terim ve yönetime transferde hareketli günler geçirtebilir. Galatasaray, Ozan'dan 20 milyon Euro civarında bir gelir beklese de United ile diğer Avrupa kulüpleri serbest kalma bedeli 6.7 milyon Sterlin olan genç yetenek için nabız yoklamaya başladı" ifadeleri kullandı.
.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x