Erdoğan’dan Erken Seçim Açıklaması : Yarın Bahçeli İle...

Erdoğan'dan Erken Seçim Açıklaması : Yarın Bahçeli İle Görüşeceğiz

17 Nisan 2018 - 12:05

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda MHP lideri Devlet Bahçeli'nin erken seçim çağrısı ve gündeme ilişkin diğer konulara değindi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde:

"İKAZ EDİYORUM"
"FETÖ içeriden PKK dışarıdan müdahale ederek emniyet teşkilatımız ile çok uğraştı ama teşkılatımızı kurtardık. FETÖ'cülerin oyunlarına zemin hazırlayanları ikaz ediyorum.

Yanlışa düşen olursa mahkemeler önünde hesap verecekler. Yurt dışından getirilen FETÖ'cülerin sayısı 80'i aştı. Hiçbir FETÖ'cünün akıbeti, yurtdışından yakalayıp getirdiğimiz FETÖ'cülerden farklı olmayacak.

Pensilvanya'ya kaçarak kurtulduğunu sanan terörist başının sonu da farklı olmayacaktır. Er ya da geç onu da alacağız. Bu millete ihanet eden herkes hakettiği cezaya maruz kalacaktır.

"ROMAN KARDEŞLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİK"
Külliye'de Roman kardeşlerimizle bir araya geldik. Benim doğup büyüdüğüm Kasımpaşa'da da Roman kardeşlerimiz vardır. İç içe büyüdük, aynı camilerde saf tuttuk.

Biz insanları hiçbir zaman kökenlerine, dillerine, renklerine göre tasvip edenlerden olmadık. Biz yaradılanı yaradandan ötürü sevdik. Fransa, AB'nin de tam aksine, Romanları derdest etti. AB üyesisin. AB bunun hesabını sordu mu, hayır. Biz rabbimizin yarattığı herkese kalbimiz açtık ve açmaya da devam edeceğiz.

AYRINTILAR GELİYOR...

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x