Erdoğan Tarih Verdi!

Erdoğan Tarih Verdi!

25 Aralık 2018 - 13:40 - Güncelleme: 25 Aralık 2018 - 13:51

AK Parti grup toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul adayının 29 Aralık tarihinde açıklanacağını belirtti. Erdoğan ayrıca TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın aday olması için istifasına gerek olmadığını da sözlerine ekledi. ABD'nin Suriye'den çekilmesini de yorumlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "ABD Suriye'de üzerine düşeni yaptı. Yakın zamanda Putin'le de görüşmemiz olacak' dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup toplantısında gündeme dair önemli değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, "Turizmde çok iyi bir yılı geride bırakıyoruz. 2019 yılını Şanlıurfa- Göbeklitepe yılı olarak ilan ediyoruz" dedi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları; 

2019 yılı Göbeklitepe yılı olacak

Turizmde çok iyi bir yılı geride bırakıyoruz. Önümüzdeki yıl yeni ve daha büyük atılımların hazırlıkları içindeyiz. 2019 yılını Şanlıurfa Göbeklitepe yılı olarak ilan ediyoruz. Gaziantep de bu işin içinde olacak, Mardin de aynı şekilde, Adıyaman da. 5 ilimizi bu işin içerisine almak suretiyle bölgeyi göbeklitepe yılında ayağa kaldıracağız. 2018’i de Truva yılı ilan etmiştik, bölgede turizme yüzde 60 bir canlılık getirmiştik. İnşallah en kısa sürede Şanlıurfa’ya gidip açılışını bizzat yapacağız. Şimdiden Şanlıurfalı arkadaşlarım çalışmalarına hazırlasınlar.

 

İstanbul adayı 29 Aralık'ta açıklanacak

Partisinin TBMM'de düzenlenen grup toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının 29 Aralık tarihinde açıklanacağını duyurdu. Erdoğan ayrıca Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Binali Yıldırım'ın adaylık için istifa etmesine gerek olmadığını söyledi. Aynı görüşü bir süre önce MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de dile getirmişti.

'Putin'le görüşeceğiz'

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le de yakın zamanda yüz yüze bir görüşme gerçekleştireceklerini de bildiren Erdoğan, terörle mücadelede taviz vermeyeceklerini ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin Suriye'de üzerine düşeni yaptığını kaydetti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x