Erhan Çelik yeni bir aşk mı yaşıyor?

Erhan Çelik yeni bir aşk mı yaşıyor?

Erhan Çelik yeni bir aşk mı yaşıyor?

18 Nisan 2017 - 22:44

Erhan Çelik ve Elif Dürüst aşk mı yaşıyor?

Gülben Ergen ile geçtiğimiz yılın sonunda boşanan sunucu Erhan Çelik yeni bir aşka yelken açtı

·        

·       Erhan ÇelikGülben Ergen ile boşanmasının ardından dört ay geçtikten sonra sosyetenin bilinen isimlerinden Elif Dürüst’le yeni bir aşka yelken açtı.

Bir Tv programında konuşulan iddiaya göre ikili bir balıkçıda görüştü.Mekanın kalabalığına aldırış etmeden yanak yanağa sabahın ilk dakikalarına kadar eğlenen ikili, mekandan ise ayrı ayrı çıktı. İddialara göre bu ilişki henüz o kadar yeni ki sadece ikilinin yakın çevresi biliyor.

Geçtiğimiz günlerde de sosyal medya hesaplarından birbirlerini takibe alan ikiliden Erhan Çelik’in gece sonrası ‘Bugün günlerden mutluluk’ yazılı paylaşım yapması ise dikkatlerden kaçmadı. 
 

·       ELİF DÜRÜST KİMDİR?

·      
1970’te İstanbul’da dünyaya geldi. Babası iş adamı ve sanayici Ekrem Dürüst, annesi ev hanımı Gül Dürüst‘tür. İlkokulu Özel Kalamış İlkokulu’nda ortaokul ve liseyi Notre Dame de Sion‘da tamamladıktan sonra, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İngilizce İktisat Bölümü‘nü bitirdi. 1996 yılında Habitat II projelerinde yer aldı. 2005 yılında Newport University’de Davranış Bilimleri ve Maltepe Üniversitesi’nde Psikoloji yüksek lisansına başladı. 2007 yılında İstanbul’da Aralık Derneği‘ni kurdu. 

·       İş adamı Mehmet Germiyanlıgil ile 10 yıl evli kaldıktan sonra boşanan Elif Dürüst, bu boşanmanın ardından 2 milyon dolar tazminat almıştı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x