ETO’O TRANSFERİNDE SICAK GELİŞME!

ETO'O TRANSFERİNDE SICAK GELİŞME!

Galatasaray'ın Eto'o transferinde sıcak gelişme

25 Ocak 2018 - 19:50

Galatasaray, Antalyaspor'dan ayrılmak istediğini açıklayan Samuel Eto'o'nun menajeriyle dün gece bir görüşme gerçekleştirdi. Kamerunlu dünya yıldızının transferine çok yaklaşıldı. Öte yandan Antalyaspor ilk kez Eto'o'yla ilgili resmi bir açıklama yaptı. İşte Eto'o transferinde son durum...
Galatasaray aradığı forveti Antalyaspor'da buldu. Fatih Terim'in isteği doğrultusunda sarı-kırmızılı kulüp Samuel Eto'o için Antalyaspor'a teklif yaptı.

Kamerunlu golcü Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor. Antalyaspor'dan ayrılmak isteyen Eto'o'nun bonservisi takas yöntemiyle halletmek istiyor.

Galatasaray Eto'o'nun bonservisi için Antalyaspor'a Tarık Çamdal ve Koray Günter'i kiralık Emrah Başsan'ın bonservisi ile ayrıca bir miktar para önerdiği öğrenildi.

Son dakika Galatasaray'da Eto'o ve Chicharito bombası (25 Ocak Perşembe GS transfer haberleri)

Galatasaray'ın dün akşam Eto'o'nun menajeriyle görüştüğü öğrenildi. Arada küçük pürüzlerin kaldığı belirtiliyor.  Galatasaray, bir yılı opsiyonlu 1.5 yıllık kontrat teklifine 'evet' dediği takdirde Samuel Eto'o için Antalyaspor'un kapısı çalınacak.

Fatih Terim'in de Eto'o'yu çok istediği ve yönetimin bu nedenle harekete geçtiği önerildi.

Öte yandan Vagner Love transferi için Alanyaspor'la görüşmelere devam eden Beşiktaş'ın da Galatasaray'ın harekete geçmesi üzerine Eto'o için temaslara başladığı belirtiliyor.
Antalyaspor'dan flaş açıklama

Antalyaspor da ilk kez konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Samuel Eto'o'nun sakatlığı nedeniyle devre arası kampına katılamadığını aktaran Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Cumhur Arıcı. Kamerunlu yıldız futbolcuyla yaptıkları görüşmelere ilişkin şöyle konuştu:

"Eto'o, menajeri aracılığıyla bizimle sözleşmesini uzatmak istediğini ya da başka bir kulübe gitmek için izin vermemizi istedi. Menajerinin ifadesi ile Vasco da Gama, Celta Vigo'dan teklif varmış. Bize Türkiye'den herhangi bir takımdan teklif gelmedi. Eto'o'nun isteyeceği ücrete göre biz de kulüp olarak tavrımızı belirleme kararı aldık. Eto'o, Antalya'ya önceki gece geldi. Dün de antrenmana katıldı."

Arıcı, Eto'o'nun menajeriyle yaptıkları görüşmeye değinerek "Bize bir teklif sundular. İstenen ücret, bizim için oldukça yüksek. Biz de kendilerine bir öneride bulunduk, yanıt bekliyoruz." ifadelerini kullandı. 

Bu sezon Antalyaspor'da 15 maçta forma giyen Samuel Eto'o 6 gol 5 asistle oynadı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x