FLAŞ AÇIKLAMA

FLAŞ AÇIKLAMA

15 Eylül 2016 - 10:29

Tolga Ciğerci ve De Jong ile kadrosunu güçlendiren Galatasaray'da bu durum büyük bir forma savaşı yaşanmasını sağladı. Kamuoyundaki tüm tartışmalar ve iddiaların aksine Selçuk İnan ve yeni transferler arasında yaşanan forma savaşının oyunculara olumlu şekilde yansıdığı ifade edildi. İdmanlarda, tüm oyuncular performanslarını üst seviyede tutmaya çalışırken, kıran kırana mücadele ortaya koyuyor.

REKABETTEN ÇEKİNMEM
Florya'ya üs kuran Mehmet Özbek ve Levent Nazifoğlu forma savaşının takımda ayrışmalara yol açmaması için büyük çaba harcarken, Kayseri maçında oyundan alınan Selçuk'tan da olumlu tepki aldı. Sarı-kırmızılı ekibin kaptanı, Özbek ve Nazifoğlu ile yaptığı görüşmede rekabette hazır olduğunu belirtirken, "Forma savaşından da çekinmem, yedek kalmaktan da gocunmam. Galatasaray'ın çocuğuyum, önemli olan biz değil, takım" diye konuştu. Bu durum yönetimi oldukça memnun etti.

158 KARŞILAŞMANIN 14'ÜNDE OYUNDAN ÇIKTI
2011-12 sezonunda Trabzonspor'dan transfer edilen Selçuk İnan, Süper Lig'de 158 kez sarı-kırmızılı formayı giydi. 31 yaşındaki futbolcu, ilk 11'de başladığı bu maçların sadece 14'ünde kenara gelirken Galatasaray kariyeri boyunca sakatlıklar dışında ilk kez Kayseri karşısında 45. dakikada oyundan alındı.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x