Futursuz Sohbetler

Futursuz Sohbetler

22 Nisan 2020 - 13:01 - Güncelleme: 22 Nisan 2020 - 13:10

‘’FUTURSUZ SOHBETLER’’; TELEFONLARINIZIN VE DİJİTAL DÜNYA EKRANLARI’NIN FENOMEN PROGRAMI OLMAYA HAZIRLANIYOR

İÇERİĞİ İLE FARKINDALIK YARATACAK  OLAN DİJİTAL DÜNYA EKRANLARI’NIN YENİ, PROGRAMI TÜRKİYE VE KKTC’DE GÜNDEM OLUŞTURMAYA GELİYOR.

KIBRISLI GİRİŞİMCİ İŞ KADINI GAMZE YÜCEL AGHA; KKTC’DE KONSEPTİ VE TARZI İLE İLK  OLACAK DİJİTAL PROGRAMLA KIBRIS’I SALLAMAYA GELİYOR.

FÜTÜRİST FİKİR VE İŞ İNSANI ÇAĞLAR TUNCER; KKTC VE TÜRKİYE’ Yİ DİJİTAL EKRANDA BU SIRA DIŞI  SOHBET PROGRAMIYLA BİR ARAYA GETİRİYOR.

Kıbrıslı Girişimci İş Kadını "Gamze YÜCEL AGHA" ile Fütürist Fikir ve İş İnsanı "Çağlar TUNCER";"FUTURSUZ SOHBETLER" Programıyla Dijital Dünya Ekranlarında Sizlerle Buluşmaya Hazırlanıyor....

Umarsız, Kaygısız, Pervasız ve Bir O Kadar da "Ciddi" ; "Futursuzca Konuları", bir "ORDAN" bir "ŞURDAN" diyerek "Fütursuzca" işleyeceğimiz bu sıra dışı program yakında sizlerle buluşacak.

 "Magazinden Modaya, Aktüalite'den Güncel Haber'lere, Eğlence Hayatı'ndan Turizm'e, İş Dünyası'ndan Politika'ya , Sağlık'tan Spor'a kadar bir çok konuyu; "Alanında Uzman ve Ünlü Konuklar"la; "Fütursuzca" konuşacağımız, Zengin içeriği ile dolu "FUTURSUZ SOHBETLER" programımız "Telefonlarınızın ve Dijital Dünya Ekranı"nızın "Sohbet Programı" olacak...

"Türkiye'den KKTC'ye, KKTC'den Dünya"ya "Çığırtmaya" hazırlandığımız programımız "İnstagram ve YouTube" üzerinden canlı yayınlanacak olup, programımızın her bölümünde alanında bir çok "Ünlü İsmi" sizlerle buluşturacağız.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x