Gardırobunuzu 6 adımda hazırlayın!

Gardırobunuzu 6 adımda hazırlayın!

Kış bitmek üzere, bahar kapıda! Madem öyle gardırobunuzu 6 adımda bahara hazırlayın. İşte bahara hazırlanmak ve şık görünmek için harika tüyolar… Bahar aylarında tercih edebileceğiniz kombin ve kıyafet tüyolarını şöyle sıralayabiliriz

12 Mart 2018 - 20:50

Gardırobunuzu 6 adımda bahara hazırlayın!

Gardırobunuz bahar çiçekleri gibi rengarenk olsun!

Son yılların moda renkleri mavi tonları, turuncu, limon sarısı ve toz pembe. Bahara en çok yakışan bu renklere gardırobunuzda mutlaka yer verin. Hem iddialı hem de sıcacık bir görüntü yakalayabileceğiniz bu renkleri her parçada kullanabilirsiniz. Ancak bu renkleri olabildiğinde nötr renklerle kombinlemeye çalışın. Beyaz, krem ve bej rengi bunlar için ideal renkler.

Gardırobunuzu 6 adımda bahara hazırlayın!

Aksesuarsız asla!

Fular, fötr şapka ve özellikle takılar bahar aylarında hem mevsime uygun hem de oldukça şık bir hava yakalamanızı sağlar. Özellikle pastel tonlarında tercih edeceğiniz bu parçaları hemen her kombinle kullanabilirsiniz. Aksesuarda bulunan renklerin kıyafetinizde bulunan renklerle uyumlu olmasına dikkat edin.

Gardırobunuzu 6 adımda bahara hazırlayın!

Hala blazer ceket almadım demeyin!

Elbiselerinizin ya da basic t-shirtlerinizin üstüne alacağınız blazer ceketleri baharda da tercih edebilirsiniz. Özellikle renkli ya da desenli ceket ve topuklu ayakkabılarla tüm bakışları üzerinizde toplayabilirsiniz.

Gardırobunuzu 6 adımda bahara hazırlayın!

Kısa pantolonlar bacak boyunuzu uzun gösterecek!

Topuklu ayakkabı ile şık bir davete, spor ayakkabı ile arkadaş buluşmalarına gidebileceğiniz renkli pantolonları bahar aylarında mutlaka tercih edin. Kırmızı, turuncu, bebek mavisi, patlıcan moru, beyaz ya da siyah düz bir tişört ve büyük takılarla renkli ve iddialı bir bahar kombini yakalayın.

Gardırobunuzu 6 adımda bahara hazırlayın!

Pileli etekler bu yıl moda!

Pileli etek kombinlerinizi salaş t-shirt ya da uzun kollu sweatshirt'ler ile tamamlamaya ne dersiniz? Daha resmi bir kombin içinse kalem etek oldukça ideal olabilir. Desenli ve tül gömleklerle de harika bir görüntü oluşturan kalem etekler bahar kombinlerinin en tercih edilenleri arasında. Hem mevsime uygun hem de modaya ayak uydurabileceğiniz bu kombini hafta sonu buluşmalarında tercih edebilirsiniz.

Gardırobunuzu 6 adımda bahara hazırlayın!

Trençkot ve elbise kombini yapın!

Son yılların modası elbiseleri trençkot veya parkalar ile kombinlemek. Bilekte biten kısa botlarla ya da spor bir duruş için spor ayakkabılarla kombini tamamlayabilirsiniz. Bahar aylarında gün içinde değişen sıcaklığa karşı üzerinize alacağınız trençkot ve parka size oldukça yardımcı olacaktır.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x