"Gel Muharrem Geliyor Git Muharrem Gidiyor"

"Gel Muharrem Geliyor Git Muharrem Gidiyor"

22 Haziran 2018 - 14:27

24 Haziran seçimine sayılı günler kala mitinglere ağırlık veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kartal'da halka hitap etti. Erdoğan son dakika yaptığı açıklamada Muharrem İnce'nin köprü geçiş ücretleri eleştirilerine, "Ne diyor? 'Onun şöyle ücreti var, bunun böyle ücreti var.' Ya kardeşim öyle veya böyle. Sen işine gelen köprüden geç. O pahalı olandan geçme. Onu biz özel sektöre yaptırdık." cevabını verdi

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:
Yavuz Sultan Selim Köprüsü için ne gereği var diyor. Bunlar Demirel'in Özal'ın yaptığına da aynısını söylediler. Ne diyor? "Onun şöyle ücreti var, bunun böyle ücreti var." Ya kardeşim öyle veya böyle. Sen işine gelen köprüden geç. O pahalı olandan geçme. Onu biz özel sektöre yaptırdık. Bu kaynakların çeşitlendirilmesidir. Parası olan özel sektörün, diğerleri diğerlerinden geçer. Bay Muharrem sen onlardan geç. Öyle mi? Ama biz bunların adedini artırdık. 15 sene sonra bu köprü aynen bir ve ikinci köprüler gibi olacak. Niye devlete bunlar teslim edilmiş olacak.
 

GEL MUHARRAM GELİYOR, GİT MUHARREM GİDİYOR
Dün ATV-A haber ortak yayınında anlattıklarımı nasıl buldunuz. Bay Muharrem bir çok yerde bir şeyler anlatıyor. İnce ve partisinin Kartal'a verecek bir şeyi var mı? Onun kendine hayrı yok ki. Devlet memuruna bakıyorsunuz nasıl küfürlü konuşmalar. Bunlara pazar günü osmanlı tokadını atmaya var mıyız?
Genel başkanı ile kendi arasında geçenleri de biliyorsunuz gel bakalım Muharrem geliyor, git bakalım Muharrem
gidiyor.

'DEMİRTAŞ'TAN BAŞKA ADAY YOK MUYDU?'
(HDP için) O partinin çıkarabileceği başka aday yok muydu?
Şimdi bir de Anadolu Yakamıza şehir hastanemizi yapıyoruz. Eski Samandıra'daki askeri havalimanının olduğu yere şehir hastanesi yapıyoruz. Anadolu Yakası'nın sağlık noktasında bir sorunu kalmayacak.
 

'BU DÖNEM İKİ ÖNEMLİ PROJEMİZ VAR'
Bu dönem iki önemli projemiz var; biri millet bahçeleri, biri millet kıraathaneleri. İnşallah Kartalımıza güzel bir millet bahçesini yapacağız, bir de güzel bir millet kıraathanesi yapacağız. Biz yaparız, onlar yıkar. Onlar yıkım ekibi, biz yapım ekibiyiz.
Şimdi ne diyorlar? 'Ben niye şehir hastanesi yaptırayım?' Kim diyor bunu? Adaylardan bir tanesi. Sen ne için geliyorsun o zaman? Şehir hastanesi yaptırma, devlet hastanesi yaptırma, ne yaptıracaksın ne, onu söyle.
Pazar günü ben milletime güveniyorum, ben milletimi seviyorum. Milletim bunlara gereken cevabı pazar günü verecektir.
Erdoğan, konuşmasının sonunda bugün İstanbul'da toplam 7 miting yapacağını da bildirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x