Geleceğin makyajı: holografik trend

Geleceğin makyajı: holografik trend

Fütürizm esintileri her yerde olduğu gibi makyaj trendlerinde de kendini gösteriyor. Teknoloji çağını aşıp uzay çağına girdiğimizin söylendiği son dönemde moda da bu değişimden payına düşeni alıyor.

01 Nisan 2018 - 21:50

Holografik makyaj ışığa göre renk değiştiren ve kendinden sedefli ürünlerle uygulaması da oldukça kolay olan bir makyaj. Sedefli olduğundan makyaj yaparken yaptığınız küçük kusurları göstermeyen, hata kaldırabilen bir tarz. Günlük uygulamalarda çok yoğun ve ağır bir etki yaratmaması için yalnızca gözlerde ya da yalnızca dudaklarda kullanarak minimalist bir görünüm oluşturmanız mümkün. Gece hayatında ise daha özgürce uygulayabileceğiniz bir makyaj türü olduğu aşikar. Hatta öyle ki eğer eğlence mekanlarında vakit geçirmeyi seviyorsanız mekanların ışıklarıyla parıl parıl parlamamanız mümkün değil.

Dudaklar ve gözler dışında da aydınlatıcı olarak kullanabileceğiniz holografik ürünler mevcut. Hatta basit bir ten makyajı, çok sade gözler ve hafif dudaklar ile yalnızca aydınlatıcı olarak uyguladığınız sedefli ürünler zamanın ötesinde bir izlenim uyandırabilir.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x