"Gençlerimiz Derslerine Çalışacak"

"Gençlerimiz Derslerine Çalışacak"

22 Mart 2019 - 16:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya'da halka hitap ediyor


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Gönül belediyeciliği her ilimize yakışır. Ama en çok da Konya'ya yakışır. Metro başta olmak üzere şehrimize yapılacak kritik yatırımlarının özellikle takipçi olacağım.  Ülkemizin en genç büyükşehir belediye başkan adaylarından birini sizlerin emrine verdik.
 
Birileri AK Parti'ye ders vermek istiyormuş. Dönem ders  verilecek değil, iki elin parmakları gibi sımsıkı bir araya gelinecek dönemdir. 
 
Seçimde ortamında ortaya çıkacak bir açıklıkla, hala ülkemiz ve milletimizle hesabı olanlara gün doğar. Bu dönemi en etkin şekilde kullanabilmemizin yolu seçimden istikrar ve güvenin sürmesini sağlayacak bir sonuçla çıkmaktır.

Bu sabah İİT üyesi İslam ülkeleriyle bir araya geldik. Yeni Zelanda’dan da Başbakan Yardımcısı heyetle geldi, ne yapmamız gerekir onun kararını aldık.
 
Bu ülkede adalet var, gereken hesabı vereceksin. Dirsek temasında olduğun Bay Kemal vekilliğine güveniyor. Onunla ilgili çalışmaları avukatlarıma yaptırıyorum.  
 
Konya’ya son 17 yılda 51 katrilyon lira yatırım yaptık. Eğitimde 8 bin derslik inşa ettik. Konya’ya 2 devlet üniversitesi kazandırdık. Toplam 7 bin 550 kişi kapasiteli 5 yurt binası daha açacağız. 10 gençlik merkezi, yüzme havuzları, gençlik merkezleri gibi 9 tesisin yapımı devam ediyor. Konya’ya 42 bin seyirci kapasiteli stadyumu yaptık. 2 millet bahçesi daha yapmak için çalışmaları başlattık. Her millet bahçesinin içine millet kıraathanelerini yerleştireceğiz. Gençlerimiz derslerini çalışacak.
 
 Bin 200 yataklı Karatay Devlet Hastanemiz ile 10 sağlık tesisinin yapımı devam ediyor. Şehir hastanesinin de yüzde 60’ı bitmiş vaziyette.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x