“GOOGLE’DA DURAN BİR FOTOĞRAFLA MAĞDUR OLUNMAZ!’

“GOOGLE’DA DURAN BİR FOTOĞRAFLA MAĞDUR OLUNMAZ!’

27 Aralık 2017 - 20:30

Hande Yener sosyal medya hesabından yorum yapan bir takipçisine cevap verdi. Yener, Seren Serengil için “Google’da duran bir fotoğrafla mağdur olunmaz!” ifadelerini kullandı.

Hande Yener’in dün gece Seren Serengil’e ait olan çıplak fotoğrafı Instagram’ın hikaye bölümüne yüklemesiyle ortalık karıştı. Sular ise bir türlü durulmuyor. Taraflar birbirine yanıt vermekten geri kalmıyor.

SEREN SERENGİL OLAYI YARGIYA TAŞIDI! Olayı yargıya taşıyan Seren Serengil, Hande Yener’den şikayetçi oldu ve 100 Bin TL’lik de tazminat davası açtı. Sabah sunuculuğunu yaptığı magazin programında ise “Hande Yener’in bana yaptığı kadının kadına yaptığı en büyük şiddettir” açıklamasında bulundu

HANDE YENER TAKİPÇİSİ ÜZERİNDEN MESAJ VERDİ!

Hande Yener cephesinde ise gün boyu sessizlik hakimdi. Fakat akşam saatlerinde bu sessizlik bozuldu. Şarkıcı, kız kardeşim dediği Aylin Coşkun’la ilgili bir paylaşımda bulundu. Bu paylaşımın altına Hande Yener’in bir takipçisi “Ne yaptıysan iyi yaptın. Seni seviyoruz” yazdı. Yener ise takipçisine şu sözlerle yanıt verdi: “Mizah yaptım anlayan anladı. Google’da duran bir fotoğrafla mağdur olunmaz herhalde. ‘Drama Queen’lik bir şey yok. Ya göründüğün gibi ol, ya da olduğun gibi görün.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x