Güneş Gözlüklerine Uygun Saç Modelleri

Güneş Gözlüklerine Uygun Saç Modelleri

27 Mayıs 2019 - 19:30

Güneş gözlüğünle hangi saç modellerini kullanman gerektiğini biliyor musun?


Güneş gözlükleri kullanmaya yavaş yavaş başladık. Havaların ısınmasıyla birlikte hayatımıza tekrar giren bu aksesuarlar, çantamızın vazgeçilmezi haline geliverdi. Peki, hangi gözlüğün hangi saç modeline yakıştığını biliyor musun? Ünlülerin, bloggerların saç modellerine göre gözlük seçtiğini duyduk ve hemen güneş gözlüklerine yakışan saç modellerini araştırdık! Sıcak havalarda gözlüklerin ile kullanabileceğin saç modellerini görmek için okumaya devam et.

Güneş gözlüklerine uygun saç modelleri

Renkli saçlara sahipsen renkli çerçeveli güneş gözlüklerini tercih etmelisin. Hem saçlarına hem de karakterine uygun bu eğlenceli gözlükler sana çok yakışacaktır. Özellikle yuvarlak çerçeveli, aynalı güneş gözlükleri saçlarınla bütünleşecektir. Güneş gözlüğünü taktığın günlerde ise dolgun ve hacimli saçlarını açık bırakmanı öneriyoruz.

Editörün önerisi: Eğer sönük ve hacimsiz saçlara sahipsen, hacim veren saç spreylerinden yardım alabilirsin.

Yarım atkuyruğu bu senenin en havalı saç modellerinden biri! Sen de saçlarını yarım atkuyruğu yaptığın günlerde trendy bir güneş gözlüğü tercih etmelisin. 2017 yılının en popüler modeli, aynalı ve kedi gözü güneş gözlükleri. Hemen hemen her yüz şekline yakışan bu güneş gözlüğünü, yarım atkuyruğunla tamamlayarak bu baharın en trendy kızı sen olabilirsin.

Kötü saç gününe uyandığın günlerde saçlarını bandana ile toplayabilirsin. Saçlarını örten ve seni anında hippi bir görünüme sokan bu bandanalar bizim en büyük kurtarıcımız. Bu saç modeliyle birlikte, büyük çerçeveli güneş gözlüklerini kullanmanı öneriyoruz. 

Yarım topuz saç modeline en çok retro yuvarlak güneş gözlükleri yakışıyor. Doğal ve salaş bir topuz ve metal çerçeveli gözlüklerinle çok orijinal ve havalı görüneceksin. Bu saç modelini tercih ettiğin günlerde saç uçlarına saç bakım yağı sürmeyi unutmamalısın.

Saçlarını ensede topuz yaptığın günlerde vintage bir görünüm yakalamak istersen, beyaz çerçeveli güneş gözlüklerini tercih edebilirsin. 2017 yılında tekrar popüler olan bu gözlükler seni anında 60'lı yıllara götürecektir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x