KILIÇDAROĞLU: HANGİ AMAÇLA SORDUNUZ BİLMİYORUM!

KILIÇDAROĞLU: HANGİ AMAÇLA SORDUNUZ BİLMİYORUM!

KILIÇDAROĞLU: HANGİ AMAÇLA SORDUNUZ BİLMİYORUM!

16 Mart 2017 - 14:52

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli'de bir kahvehanede kendisine yöneltilen Cem Özdemir'le neden tokalaştığı sorusuna tepki gösterdi. 

Kılıçdaroğlu, "Daha önce gittim, sonra kendisiyle hiç muhatap olmadım, bir araya gelmedim. Siz bunu nereden öğrendiniz ben de onu merak ediyorum. Siz hangi amaçla bunu soruyorsunuz, bunu da bilmiyorum." cevabını verdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli'nin  Çardak ilçesinde kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu, halk oylaması çalışmaları kapsamında geldiği Denizli'nin  Çardak ilçesinde incelemelerde bulundu. İlçedeki bir kahvehanede vatandaşlarla  partilileriyle buluşan Kılıçdaroğlu, onlarla sohbet etti.

Bu sırada bir vatandaş Kılıçdaroğlu'na, "1915 olaylarına ilişkin sözde  Ermeni soykırım iddialarına destek veren Almanya Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem  Özdemir ile neden tokalaştınız?" diye soru yöneltti.
Bunun üzerine Kılıçdaroğlu, "Daha önce gittim, sonra kendisiyle hiç  muhatap olmadım, bir araya gelmedim. Siz bunu nereden öğrendiniz ben de onu merak  ediyorum. Siz hangi amaçla bunu soruyorsunuz, bunu da bilmiyorum." cevabını  verdi.

Bu arada Kılıçdaroğlu, bazı partililerden, soru soran kişiye tepki  göstermemelerini istedi.

İsmi öğrenilemeyen kişi, sorunun ardından kahvehanede bulunan şahıslar  tarafından dışarı çıkarıldı.

Başka bir vatandaşın, "Hayır diyenleri vatan haini ilan ediyorlar."  şeklindeki sözü üzerine Kılıçdaroğlu, "Sizi seviyoruz, insanımızı seviyoruz.  'Hayır' diyenin de 'evet' diyenin de başımızın üstünde yeri var.  Neden açık  oturuma davet etmiyorsunuz? Davet ediyoruz da gelen kim... Çekiniyorlar." diye  konuştu.

Daha sonra Bozkurt Belediyesini ziyaret eden Kemal Kılıçdaroğlu,  burada Belediye Başkanı Birsen Çelik'den çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x