Hacı Sabancı: İyi çekin, kilolu çıkmayayım!

Hacı Sabancı: İyi çekin, kilolu çıkmayayım!

16 Şubat 2018 - 12:42

Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Bebek’te görüntülendi. Önce Hakan Sabancı’nın yaş gününü kutlayan iki sevgili, akşam saatlerini ise bir mekanda baş başa geçirdi. Çıkışta görüntülenen çift, muhabirlerin ricası üzerine el ele poz verdi.
SABAHIN İLK IŞIKLARINA KADAR EĞLENDİ 
Hacı Sabancı, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde iki kutlama yaptı. Genç iş adamı, kardeşi Hakan Sabancı'nın doğum gününün ardından sevgili Nazlı Kayı ile sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.
Hadise ile aşk yaşadığı konuşulan Hakan Sabancı, önceki akşam Harbiye'deki bir mekanda ailece doğum gününü kutladı. Sabancı ailesinin fertlerinin katıldığı doğum günü yemeğinde, fanatik Beşiktaşlı olan Hakan Sabancı, BJK armalı ve üzerinde "Hakan'cım seni çok seviyoruz. Beşiktaşlı olunmaz Beşiktaşlı doğulur" yazılı pastayı dilek tutarak üfledi
Kardeşinin doğum günü yemeğinden erken ayrılan Hacı Sabancı, sevgilisi Nazlı Kayı'yı evinden alarak Bebek'teki bir mekana geçti. Burada sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen çift, çıkışta objektiflere mutluluk pozu verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x