"Hep Beraber Mücadele Edeceğiz"

"Hep Beraber Mücadele Edeceğiz"

26 Mart 2019 - 17:50

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Eyüpsultan'da Emel Bilenoğlu, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu. İki oğlu, üçüncüsü ben Kılıçdaroğlu. Bir de dördüncüsü Kaftancıoğlu. İstanbul'da hep beraber mücadele ediyoruz" dedi


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu:
-"Kardeşçe yaşayacağız. Kavga etmeyeceğiz. Hiç kimseyi kötülemeyeceğiz. Bizim yolumuzda adalet ve güzellik var. Biz güzellikleri, insan sevgimizi yüreğimizde taşıyoruz. İstedikleri iftirayı atsınlar. İstedikleri kötülükleri yapsınlar."
Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde yaptığı konuşma şöyle:

Efendim hepinize merhabalar. Müziğimiz diyor ki “huzur dolu yarınlara…” Beraber huzur dolu yarınları birlikte inşa edeceğiz, birlikte mücadele edeceğiz, birlikte çalışacağız, huzur içinde çalışacağız. Kardeşçe yaşayacağız, kavga etmeyeceğiz, hiç kimseyi kötülemeyeceğiz. Bizim ruhumuzda adalet var, bizim ruhumuzda güzellik var. Biz güzellikleri, insan sevgisini yüreğimizde taşıyoruz. İstedikleri iftirayı atsınlar, istedikleri kötülükleri yapsınlar. Eyüp Sultan’ın mekanındayız, mübarek bir insanın mekanındayız. O mekana her zaman saygı duyduk, her zaman saygı duyacağız. 


Bir belediye başkan adayımız var; iyi bir insan, herkesi kucaklayan bir insan, hiç kimseyi ötekileştirmeyen bir insan. Bütün amacı daha güzel bir Eyüpsultan. Bütün amacı birlikte, huzur içinde yaşayan bir Eyüpsultan. Bunun için mücadele ediyor, bunun için burada, bunun için gece gündüz çalışıyor ve o en çok sizlere güveniyor. Sizlerin vereceği her oy daha güzel, daha huzurlu bir Eyüpsultan’ın kapılarını sonuna kadar açacak. Ben ona güveniyorum, siz de ona güvenin. Söyledik, Eyüpsultan’da Emel Bilenoğlu, İstanbul’da Ekrem İmamoğlu. İki oğlu, bir de üçüncüsü ben Kılıçdaroğlu, bir de dördüncüsü Kaftancıoğlu, şu anda İstanbul’da hep beraber mücadele ediyoruz ve bu mücadeleyi gerçekleştirmek için de birlikte çaba harcıyoruz. 
Sorunlarınız var biliyorum, işsizlik sorunu var biliyorum. Mutfaklarda yangın var biliyorum, çocuklarınız, evlatlarınız, gencecik çocuklarınızın işsiz olduğunu, onu gayet iyi biliyorum. Bütün bunları aşabiliriz, ama beraber aşacağız, ama birlikte mücadele ederek aşacağız. Mücadele demokrasi mücadelesidir. Sandığa gideceğiz, oylarımızı kullanacağız ve Emel Başkan’ı Eyüpsultan’a başkan olarak seçeceğiz. Söz mü? Ben de size söz veriyorum, seçeceksiniz, inşallah sizlerin oylarıyla, Allah’ın izniyle o, belediye başkanlığına gelecek, 1 Nisan’da, ben de geleceğim, hep beraber gideceğiz bize kahve ısmarlayacak, çay ısmarlayacak. Buraya huzuru, buraya bereketi getirecek. Burada birlikte yaşamanın ne kadar değerli olduğunu bize öğretecek. Dedim ya Eyüp Sultan’ın mekanındayız, mübarek bir mekandayız, o güzellikleri bütün dünyaya tanıtacağız. Onu yapacak olan kişi Emel Başkan. Onu size emanet ediyorum, sizi de Allah’a emanet ediyorum. 
Hepinize en içten selamlarımı, saygılarımı sunuyorum. Sağ olun, var olun diyorum. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x