İduğ Çifti Şampiyon Dansçılara Eşlik Etti

İduğ Çifti Şampiyon Dansçılara Eşlik Etti

12 Eylül 2019 - 13:50

88. İzmir Enternasyonal Fuarı'ndaki renkli standı ile dikkat çeken Bornova Belediyesi, etkinlikleriyle de ziyaretçilerin ilgi odağı. Latin danslarında 10 Türkiye birinciliği bulunan genç dansçıların gösterilerini Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ ve eşi Ufuk İduğ da izledi. İduğ çifti, başarılı gençleri kutlayarak, danslarına eşlik etti

Bornova Belediyesi, bu yıl 'ticaret' temasıyla açılan ve 15 Eylül tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak olan 88. İEF'ndeki 150 metrekarelik standında, bilim etkinlikleri, spor şovları ve müzik dinletileri ile fark yaratıyor. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ ve eşi Ufuk İduğ'un da katıldığı stand etkinliğinde, Latin danslarında 10 Türkiye birinciliği bulunan 13 yaşındaki Ceylin Azra Kızılkaya ve Barkan Candan'ın, dans şovları da renkli görüntülere sahne oldu. Ziyaretçilerden de büyük alkış aldı. İduğ çifti, Ceylin ve Barkan'a eşlik ederek, dans etti. Başkan İduğ, Ceylin ve Barkan'ı başarılarından dolayı tebrik ederek, "Gençlerimizle gurur duyuyorum. Onların yeteneklerini ortaya çıkararak, önlerini açıp, teşvik etmemiz, başarılarını desteklememiz gerek" dedi.

Belediye hizmet ve projelerinin de ziyaretçilere aktarıldığı stantta Başkan Mustafa İduğ, vatandaşlarla bol bol sohbet etti. İduğ, fuara özel hazırlanan pastayı da standı ziyarete gelen CHP Bornova İlçe Başkanı Asım Güven, meclis üyeleri, bürokratlar ve vatandaşlarla birlikte kesti. Bornova Belediyesi standında gerçekleşen bir diğer etkinlik ise çocuklar için oldu. Başkan İduğ ve eşi Ufuk İduğ, atölye çalışmalarında da çocukların küçük sukulentler için yaptığı tabakları inceledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x