Islak Mendildeki Tehlike !

Islak Mendildeki Tehlike !

03 Ağustos 2018 - 19:30

Hayatımızı kolaylaştıran birçok ürünün aslında bizler için zararlı olduğunun farkında değiliz. Onlardan biri de ıslak mendil. Suya erişemediğimiz anlarda kullandığımız ıslak mendil, başımıza büyük işler açabilir. Tıpkı 8 yaşındaki bu küçük kız çocuğu gibi

Lavaboya gidemediğimiz zamanlarda çözüm yolu olarak gördüğümüz ıslak mendil kullanımı bakın 8 yaşındaki kız çocuğunu nasıl bir hale getirdi... Connectict Tıp Üniversitesi'nde dermatoloji ve pediatri uzmanı Dr. Mary Wu Chang, yüzünde ciddi derecede yaralar oluşan 8 yaşındaki bir kızın tedavi sürecinde ıslak mendillerin zararını araştırmaya başladı.

BU MADDEYE DİKKAT; Birçok çocuğun aynı ya da benzer reaksiyonları verdiğini gördükten sonra ıslak mendillerin içinde bulunan 'methylisothiazolinone' maddesinin alerjen olduğunu tespit etti.

İÇERİĞİNDE BULUNAN MADDELERE DİKKAT EDİN; Temizlik amaçlı üretilen ve kullanılan bu ıslak mendiller ile ilgili dermatalog Dr. Ellen Frankel, almadan önce içindeki maddelere bakılması gerektiğine dair aileleri uyardı.

ALMAYIN; Eğer içinde 'methylisothiazolinone' maddesi bulunuyorsa kesinlikle almaması gerektiğini belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x