İşte Uzun Görünmenin Sırrı!

İşte Uzun Görünmenin Sırrı!

13 Haziran 2019 - 19:30

Bacaklarınızın kısa olduğunuzu düşünüyorsanız ya da bacaklarınızı olduğundan daha uzun görünmesini istiyorsanız pratik giyim hileleri ile bacaklarınızı uzun gösterebilirsiniz

Kombinlerinizi oluştururken sadece renk ve tasarım uyumunu değil bacaklarınızın durumunu da göz önünde bulundurmalısınız. Çünkü doğru kıyafet seçimi ile bacaklarınızı olduğundan daha uzun gösterebilirsiniz.

YÜKSEK BEL PANTOLONLAR
Bacaklarınızı uzun göstermenin en kolay yolu dar paçalı yüksek bel pantolonlardır. Topuklu ayakkabı tercihi ile ince ve uzun bacak görünüm elde edebilirsiniz.


AYAKKABI RENGİ
Bacaklarınızın uzun görünmesi için ten rengi ayakkabıları tercih edebilirsiniz. Ayakkabı alırken renk seçimine dikkat ederek bacaklarınızın uzun görünmesini sağlayabilirsiniz.


YÜKSEK BEL ETEKLER

Yüksek bel etekle topuklu ayakkabı kombini bacaklarınızın uzun gösterecek giyim hilelerinden biridir. Üstelik bu kombini her mevsim kullanabilirsiniz.


BİLEK GÖRÜNÜMÜ

Ayak bileğini açıkta bırakan dar paça pantolonların bacaklarınızı uzun gösterdiğini biliyor muydunuz? Topuklu ayakkabı ile bu illüzyonun etkisini artırabilirsiniz.


FLATFORM AYAKKABILAR
Düz tasarımlı ve altında bir platform olan flatform ayakkabılar boyu uzun gösteriyor. Geniş yapısıyla bilekleri ince gösteren flatform ayakkabılar, ince ve uzun bir görünüm oluşturuyor.


BÜYÜK ÜSTLER
Dış görünümde illüzyon etkisi gösteren giyim hileleri ile bacaklarınızı uzun ve ince görünüyor. Büyük üst kıyafetleri tercih ederek vücudunuzun alt bölgesini ince ve uzun gösterebilirsiniz.


KALEM ETEKLER
Sadece bacaklarınızı değil tüm silüetinizi uzun gösterecek bir detay arıyorsanız, kalem etekleri tercih edebilirsiniz. Diz hizasında bir kalem etek tercih ederek bacaklarınızda ince ve uzun bir görünüm elde edebilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x