Karantina Pozu Olay Oldu!

Karantina Pozu Olay Oldu!

07 Nisan 2020 - 20:00

Arzum Onan, eşi Mehmet Aslantuğ ve oğlu Can Aslantuğ ile kendilerini koronavirüs salgını nedeniyle karantinaya aldı. Gerekli izolasyon kurallarına uyan Onan, önceki gün oğlu ile çekildiği bir kareyi, "Baba tıraşından sonra gururlu anne pozu" notu ile yayınladı



Arzum Onan, kendisi gibi oyuncu Mehmet Aslantuğ ile 1996'da nikah masasına oturdu. İkili, 2000 yılında oğulları Can'ı kucağına alarak ilk kez anne-babalık duygusunu tattı.


Instagram'ı aktif kullanan Onan, zaman zaman ailesi ile neşeli anları takipçilerinin beğenisine sunmayı ihmal etmiyor. 


Ancak son dönemlerde koronavirüs salgını nedeniyle oğlu ve eşi ile kendisini eve kapatan Arzum Onan, karantina günlerini yayınlıyor. 


"GURURLU ANNE POZU"

Önceki gün sosyal medyaya Can ile gülümserken çekildiği bir pozunu ekleyen Onan, "Baba tıraşından sonra gururlu anne pozu" ifadelerini kullandı. 

Sanatçının, anne-oğul paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı.


Arzum Onan, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir sergi açılışında hayatının bazı dönemlerinde yaşadığı zorlukları anlatarak şu ifadeleri kullanmıştı:


"KİTAPLARI BASTIRARAK KOŞA KOŞA EVE GİDERDİM"

Kadın olup da bir zorluk yaşamayan sanırım yoktur. Zorlu zamanlarım oldu, hava karardığında kitapları göğsüme bastırarak koşa koşa eve gitmek, minibüsten gideceğim yere varmadan inmek durumunda kaldığım zorlu zamanlarım oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x