’Kaşar’ Polemiği Büyüyor! Nihat Doğan, Seda Akgül’ü...

'Kaşar' Polemiği Büyüyor! Nihat Doğan, Seda Akgül'ü Annesi Üzerinden Vurdu

'Kaşar' Polemiği Büyüyor! Nihat Doğan, Seda Akgül'ü Annesi Üzerinden Vurdu

03 Nisan 2018 - 15:58


Seda Akgül'le kavgasında olaya annesini de dahil eden Nihat Doğan, "Eğer annemin saçının teline bir zarar gelirse hesabını sormazsan dünyanın en şerefsiz insanı olayım" dedi.
Nihat Doğan- Seda Akgül arasındaki kavgada son perde oynanıyor. Nihat Doğan için Seda Akgül "Nihat kocam olsa boğarım" demişti. Nihat Doğan da buna "Kaşarla evlenmem" yanıtını vermişti.

NİHAT DOĞAN, ANNESİ ÜZERİNDEN VURDU

Nihat Doğan, bugün yaptığı son paylaşımla sunucuyla olan kavgasını başka bir boyuta taşıdı. Annesini kavganın orta yerine sürüp Seda Akgül'ü 'onu hastanelik' etmekle itham etti.

"HESABINI SORMAZSAM DÜNYANIN EN ŞEREFSİZ İNSANIYIM"

Nihat Doğan ınstagram hesabından paylaştığı mesajında Seda Akgül'ü şu sözlerle suçladı: ''Survivordan geldiğim günden beri Panorama yorumcularının haddini aşan hakaretamiz sözlerinden dolayı 'Nihat kocam olsa boğarım,öldürürüm vb ' hastalanan hacı annemi hemen her gün doktora götürmek zorunda kalıyorum. Bugün de kendisini hastaneye kaldırdım sizlerden annem için dua istiyorum...Ha bu arada eğer annemin saçının teline bir zarar gelirse buna sebep olan o yorumculardan bunun hesabını sormazsan dünyanın en şerefsiz insanı olayım...''

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x