Kaşta sıradışı moda

Kaşta sıradışı moda

Kaşta sıradışı moda

07 Mart 2017 - 22:50

Kalın kaş trendi!Kaşlarınızı doğal yöntemlerle kalınlaştırmak için 'hint yağı' mucizesini denemelisiniz...
Son günlerin yeni trendi olan kalın ve gür kaşlara doğal bakım yağları ile kavuşabilirsiniz.

Evde, elinizin altında bulunan malzemelerle dökülmüş olan kaşlarınızı tekrar eski haline getirebilirsiniz.

Kaş şekliniz ve kaşlarınızın gür olması göz şeklinizi ön plana çıkartmak için oldukça önemlidir. Kaşlarınızı sürekli olarak aynı noktadan almak o bölgede kaş çıkmasını engeller. Dolayısıyla zamanla kalan kaşlarınızda dökülmeye başladıkça seyrek kaşlara sahip olursunuz.

Kaşlarımızı gürleştirmek için kullandığımız kozmetik yöntemlerde bir zaman sonra işe yaramamaya başlıyor ve dökülmeyi daha fazla hızlandırıyor. Bu durumun önüne geçebilmek ve dökülen kaşlarınızı yerine getirebilmek için size muhteşem bir önerimiz var.

Kalın kaşlara sahip olabilmek için kaşlarınıza Hint yağı ile bakım yapabilirsiniz.

Nemlendirici olarak da kullanılan Hint yağı ve tatlı badem yağı zararsız oldukları için çok tercih edilir.

Kaş ve kirpiklerimizin beslenmesini sağlaması yanı sıra doğal rengini çıkarmakta da etkilidir. Kaşlarımız ve kirpiklerimiz; yüz hatlarımızı, mimik hareketlerimizi ortaya çıkardıkları kadar; aynı zamanda sağlığımızın da aynasıdır.
Özellikle soğuk havalarda, kaş ve kirpikler hasar görürler. Hasar gören kaş ve kirpiklerin bakımında kozmetik ürünler yerine bitkisel yağlar tercih edilmelidir.

Hint yağı; Hint yağı ağaç tohumlarından elde edilen yumuşatıcı bir yağdır. Tatlı badem yağı ise badem ağacının tohumlarından sıkılarak elde edilen nemlendirici ve besleyici bir yağdır..

1 çay kaşığı Hint yağı ve 1 çay kaşığı tatlı badem yağı karıştırılır. Banyo sonrasında bu karışıma pamuklu kulak çöpü batırılarak kaşlara ve kirpiklere (göz içine göz çevresi cildine değdirmeden) uygulanır. Bir saat bekletildikten sonra gülsuyu ile temizlenir. Gülsuyu da temizlerken nemlendirir.

Kalın kaş trendine uyum sağlamak için doğal formülümüzü denemelisiniz...

kaş,moda,stil

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x