Kayıp Fatih’ten Acı Haber!

Kayıp Fatih'ten Acı Haber!

03 Nisan 2019 - 14:29

Batman’ın Kozluk ilçesine bağlı Bekirhan beldesinde 3 gün önce dereye düşüp kaybolan 3 yaşındaki Fatih Akdoğan’dan acı haber geldi. Minik Fatih’in cansız bedeni kaybolduğu yerden 6 kilometre mesafede bulundu

Batman’ın Kozluk ilçesine bağlı Bekirhan beldesinde 3 gün önce dereye düşüp kaybolan 3 yaşındaki Fatih Akdoğan’dan kötü haber geldi.

Alınan habere göre, Bekirhan beldesi Ulaşlı köyüne bağlı Atatürk mezrasında yaşayan Akdoğan ailesi, üç gün önce 3 yaşındaki oğulları Fatih'in evde olmadığını fark ederek çocuğu aramış, bulamayınca jandarma ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne durumu bildirdi. Mezraya sevk edilen ekipler, arama çalışmaları sırasında çay yakınlarında Akdoğan'ın terliğini buldu ancak havanın kararması üzerine arama çalışmasına ara verildi. Çalışmalarını sürdüren ekipler, bir gün sonra suyun içinde Akdoğan’a ait olduğu değerlendirilen ayakkabı buldu.


Minik Fatih için bugün de arama çalışmalarına günün ilk ışıklarıyla başlandı. Jandarma, güvenlik korucuları, Batman İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD),UMKE ve Bitlis'ten gelen dalgıç polis ekiplerinin de aralarında bulunduğu yaklaşık 150 kişilik ekiple arama yapıldı. Önceki akşam Akdoğan'ın terliğinin bulunduğu Bekirhan Çayı ve çevresinde arama çalışmaları yoğunlaştırılırken, dalgıç polisler çayda arama yaptı. Ekiplerin yaptığı aramalar Fatih’in cansız bedenini evinden 6 kilometre uzaklıkta olan Uzunçayır Köyü Üzümlü mezrası mevkiinde buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x