’Kıskanç bir kadınım’

'Kıskanç bir kadınım'

Ünlü sunucu Zahide Yetiş hakkında merak edilenleri anlattı.

27 Ocak 2016 - 10:29

Türkiye’nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ünlü sunucu Zahide Yetiş oldu. ‘Zahide Yatiş’le adlı televizyon programıyla hafta içi her gün seyirciyle buluşan Zahide Yetiş, Younow takipçilerinin ve Emre Saygı’nın sorularına samimi açıklamalarda bulundu.


Kulisimi sirkeli suyla sildiriyorum

Nazara ve kötü göze inandığını ve buna karşı kendince önlemler aldığını belirten Zahide Yetiş, “Nazara çok inanıyorum. Zaman zamanda kurşun döktürürüm. En son kulisimde kurşun döktürdüm. Şunu da itiraf edeyim o zaman. Belirli zamanlarda kulisimi de sirkeli suyla güzelce sildiriyorum. Sirke nazarla ilgili her şeye çok iyi geliyor. Tüm kötü gözlere, kötü sözlere, fitne ve fesada karşı iyi çok iyi geliyor” dedi.



Kıskanç bir kadınım


İlişkilerde kıskanç kadın olduğunu belirten Zahide Yetiş “Yeterince kıskanç biriyim. İlişkide baştan önlem alırım. Kaşı gözü oynayan adamla benim işim olmaz. Biz bir yere gittiğimizde kaşı göz oynuyorsa, 'Bu adamdan hiçbir şey olmaz' derim. Çünkü bugün ona, yarın buna, ertesi günde bana. Annesiyle ilişkisine çok dikkatli bakarım. Annesine ilişkisi iyiyse, ters davranmıyorsa ve sesini yükseltmiyorsa bana da aynı size de aynı şekilde davranacaktır diye düşünürüm. Bugün annesine sesini yükselten ve söylenen yarın size neler yapar” dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x