‘Kocası iyi sevişiyor diye mi...’ Söylediği sözlere...

‘Kocası iyi sevişiyor diye mi...’ Söylediği sözlere açıklama getirdi!

28 Şubat 2018 - 14:19

Hatice Aslan kadına şiddet için söylediği sözlere açıklama getirdi

Hatice Aslan bir röportajında, “Gündüz dayak yiyen kadın gece neden hâlâ kocasıyla yatar? Kocası iyi sevişiyor diye mi? Ama dayak yiyor! Neden?" açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

Verdiği bir röportajında, “Gündüz dayak yiyen kadın gece neden hala kocasıyla yatar? Kocası iyi sevişiyor diye mi? Ama dayak yiyor! Neden? Sırf o arzudan uzaklaşamadığı için...” açıklamasıyla tepki çeken Hatice Aslan, yanlış anlaşıldığını söyledi.

"TÜM CANLILARA ŞEFKAT GÖSTERMEK ZORUNDAYIZ"

Oyuncu, “Kadına şiddet çok korkunç bir şey. Bitkiler dahil tüm canlılara şefkat göstermek zorundayız” dedi.

yanlis-anlasilmis--10908975

HATİCE ASLAN KİMDİR?

Hatice Aslan (eski soyadıyla Hatice Aslan Kaleli, d. 20 Şubat 1962, Malatya), Türk oyuncu. Ferhunde Hanımlar ve En Son Babalar Duyar dizileriyle, Nuri Bilge Ceylan’ın yönettiği Üç Maymun filmindeki rolleriyle tanınır.

Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nı bitirdi. 1986′da İzmir Devlet Tiyatrosu’na girerek profesyonel oldu. Ardından Ankara Devlet Tiyatrosu’nda görev alan Aslan, bu dönemde Ankara’da çekilen ve çoğunlukla kendisi gibi Devlet Tiyatroları oyuncularının rol aldığı Ferhunde Hanımlar dizisinde, ailenin ortanca kızı Nejla’yı canlandırdı.

Daha sonra İstanbul Devlet Tiyatrosu’na geçen Aslan, Hürrem Sultan ve Kınalı Kar dizilerinin ardından beş sezon En Son Babalar Duyar dizisinde oynadı. Devlet Tiyatroları’nda ise, Ölümsüzler, Küçük Adam Ne Oldu Sana, Karacaoğlan, Müfettiş gibi oyunlarda rol aldı. Rol aldığı şimdilik son dizi, Kanal D’de yayınlanan Düğün Şarkıcısı’dır. Nuri Bilge Ceylan’ın dördüncü uzun metrajlı filmi olan Üç Maymun’da baş kadın karakter Hacer’i canlandırdı. Bu, ilk sinema filmi oldu. Oyuncu bu rol için amatör ve profesyonel oyuncular arasında yapılan uzun bir arayışın sonunda, Ebru Ceylan’ın önerisi üzerine seçildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x