KURUYAN CİLTLERE MUCİZE NEM DOLGUSU!

KURUYAN CİLTLERE MUCİZE NEM DOLGUSU!

KURUYAN CİLTLERE MUCİZE NEM DOLGUSU!

05 Mayıs 2017 - 20:10

Cilt sıkılığının ve elastikiyetinin artmasında nem çok önemli. Yüzeysel uygulamaların yeterli olmadığı durumlarda artık cilt altı nemlendirmesiyle bu sorunu çözüme kavuşturmak mümkün...
Dermatoloji Uzmanı Dr. Hande Ulusal, cildin nem ihtiyacını cilt altına enjekte ederek karşıladıkları yeni bir yöntem olan hyaluronik asit nem dolgusunu anlattı.

Ciltteki su miktarı azaldıkça cildin nemini kaybettiğini ve cilde gerginlik sağlayan kollajen liflerde zayıflama meydana geldiğini söyleyen Dr. Hande Ulusal, bu yüzden ciltte kuru, mat, solgun, cansız bir görünüm oluştuğunu söyledi.

KIRIŞIKLIK OLUŞUMUNU DA ENGELLİYOR
Yeni hyaluronik asit nem dolgusuyla cildin beslendiğini ve kollajen üretiminin arttığını söyleyen Dr. Hande Ulusal, nem dolgusunun sadece cildi nemlendirmekle kalmayıp ince bölgeleri onararak kırışıklık oluşumunu engellediğini vurguladı.

UZUN SÜRE KALICI OLUYOR
Cildin ipek gibi, yumuşak ve esnek görünüme sahip olmasını sağlamak amacıyla üretilen hyaluronik asit nem dolgusunun geleneksel kırışıklık dolgularından en büyük farkı, etkisinin uzun süre kalıcı olması. Biyo-uyumlu nem dolgusunun en çok kullanıldığı bölgeler ise yüz, boyun ve eller.

Dermal bir dolgu olması nedeniyle güvenle hastalarda kullandıklarını anlatan Dr. Hande Ulusal, "Tedavi hastanın günlük yaşamına engel olmaz. Sadece 20 dakikasını alır. Tedavi süreci hastanın yaşı ve cildinin durumuna bağlı olmakla birlikte 2 hafta ara ile 4 ila 5 seans sürer" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x