Magazin Dünyasını Sarsan Haber!

Magazin Dünyasını Sarsan Haber!

11 Eylül 2018 - 18:30

Demet Akalın ile Okan Kurt, 23 Nisan 2012'de nikah masasına oturmuş çiftin bu evlilikten Hira isminde bir de kızları dünyaya gelmişti. Geçtiğimiz yıllarda Okan Kurt'un işleri bozuldu ve aile şirketleri olan Martaş Lojistik piyasaya yaklaşık 150 milyon TL borçlandı. Borçların ödenmemesi üzerine dün çiftin Beykoz'daki evlerinde haciz işlemi uygulandı

6,5 YILLIK EVLİLİK 1O DAKİKADA BİTTİ: Haciz haberleriyle gündemde olan Demet Akalın ile Okan Kurt ayrılık kararı almıştı. Edinilen bilgiye göre; çift, 6,5 yıllık evliliklerini 10 dakika süren duruşmayla bitirdi. Adliyeye ayrı ayrı gelen Demet Akalın ile Okan Kurt çıkışta da yan yana gelmedi. Demet Akalın ile Okan Kurt, 23 Nisan 2012'de nikah masasına oturmuş çiftin bu evlilikten Hira isminde bir de kızları dünyaya gelmişti.

FOTOĞRALARI SİLDİ: Yaşanan bu gelişmelerden sonra Demet Akalın'ın sosyal medya hesaplarında yaptığı değişiklik dikkatlerden kaçmadı. Ünlü şarkıcı, ilk iş olarak Instagram hesabında eşi Okan Kurt ile çekildiği bütün fotoğrafları sildi. Bununla yetinmeyen Akalın ‘Demet Akalın Kurt' olan twitter adresini de ‘Demet Akalın' olarak güncelledi.

İşte, Demet Akalın'ın avukatı Nezih Kök'ün, "İstihkak iddiamız devam ediyor. Yasal haklarımızı kullanacağız" şerhi ile imzaladığı haciz tutanağına göre haczedilen o eşyaların listesi:

*4 ADET LCD TELEVİZYON VE SEHPA

*6 KİŞİLİK YEMEK MASASI VE 4 SANDALYESİ

*2 ADET KOLTUK TAKIMI

*6 KİŞİLİK YEMEK MASASI VE 6 SANDALYESİ

*12 KİŞİLİK YEMEK MASASI VE 12 ADET SANDALYE

*1 ADET ÇAMAŞIR MAKİNESİ

*2 ADET KURUTMA MAKİNESİ

*6 ADET KLİMA

*6 ADET MUHTELİF EBATLARDA TABLO

*5 ADET MUHTELİF EBATLARDA AVİZE

DÜN HACİZ MEMURLARI EVİ BASTI: Demet Akalın'ın aldığı gün "Hayat et... İyi günlerde mutlu günlerde yaşamak nasip etsin aşkım" notu ve eşiyle birlikte fotoğrafıyla tüm Türkiye'ye duyurduğu villayı haciz memurları bastı.

KLİMA VE TABLOLARA DA HACİZ: Fiili haciz için, şirketin avukatları ve haciz memurları Akalın ve Kurt'un yaşadıkları villaya dün sabah gitti. Alınan haciz kararı gereği, villada bulunan bir dizi eşya haczedildi. Aralarında televizyon, bilgisayar, klima ve tabloların olduğu eşyalar, kamyona yüklenerek götürüldü. Villadaki haciz işlemi 3 saate yakın sürdü.

MAL KAÇIRMA İDDİASI: Alacaklı şirketin avukatı Mustafa Büyükbaş, borçluların mal kaçırdığı iddiasında bulunurken, "Çok sayıda TIR ve çok değerli konumdaki Hadımköy'deki gayrimenkulün, yakınlarının üzerine kaydedildiğini tespit ettik. Bu tespit sonrası, mahkeme kararı ile bu varlıkların üzerine de haciz konuldu" dedi.

MAHKEME 'HACZE DEVAM' DEDİ... Öte yandan edinilen bilgiye göre aynı şirketin avukatları bir ay önce de Demet Akalın'ın evine haciz işlemi için gitti. Evde bulunan eşyalar haczedildi ancak yeddi emin olarak bırakıldı. Akalın yapılan işleme itiraz etti. İtirazı değerlendiren icra hukuk mahkemesi, haczin devamına karar verdi.

Demet Akalın 18 milyon TL'ye aldığı Beykoz'daki villa, yaklaşık 1,5 dönüm arazi üzerinde kurulu, 4 katı, 7 odası ve 2 salonu var...

Bir dönem Türkiye'nin en büyük lojistik şirketlerinden biri iken, yaşadığı mali darboğazı aşamayan Martaş Lojistik'te faaliyetler durma noktasında. Kurt ailesine ait şirketin, piyasaya ve bankalara 150 milyon liraya yakın borcu bulunuyor.

36 milyon liraya yakın Turkuaz Petrol, bir süre önce haciz kararı aldı. Alınan haciz kararı gereği bu sabah Demet Akalın ve Okan Kurt'un yaşadığı evde gidildi. Haczedilen eşyalar, kamyona yüklendi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x