Muharrem İnce Konuşuyor !

Muharrem İnce Konuşuyor !

25 Haziran 2018 - 12:22

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce, seçim sonuçlarıyla ilgili açıklama yapıyor. İnce, "Bize ulaşan tutanaklarla YSK'nın açıkladığı oranlar arasında anlamlı bir farklılık yoktur. Seçim sonuçlarını kabul ediyorum" dedi. İnce "Beni kimse tehdit etmedi. Tehdit edecek adam da yeryüzüne gelmedi. Eşimi kaçırmışlar beni tehdit etmişler, bunlar birkaç şizofrenin çıkardığı bir şey." diye konuştu

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, CHP Genel Merkezi'nde seçim sonuçlarına ilişkin açıklama yapıyor.
 

İnce'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:
Bu asparagas haberlele başlayayayım. Bunların hepsi yalan, beni kimse tehdit etmedi. Beni tehdit edecek adam da henüz yeryüzüne gelmedi. Yok eşimi kaçırmışlar, beni tehdit etmişler…
İkincisi, 15 milyon yurttaşımız bana oy verdi. Bir kere hedefimiz bu 15 milyonu 30 milyon yapmak. Eğer 15 milyon insan cumhurbaşkanlığı seçiminde oy veriyorsa bu kısa sürede 30 milyon yapılabilir ve bunun için uğraşacağım.
 

'SEÇİME KAN BULAŞTI'
Bir diğeri, sayın Erdoğan'a. Sayın Erdoğan, lütfen, artık bugünden sonra AK Parti Genel Başkanı gibi davranmayınız, 82 milyonunun cumhurbaşkanı olunuz. Benim sloganımı kullanmanızı tavsiye ederim. Artık hepimizin cumhurbaşkanı olun. Artık herkesi kucaklayın, ben seçilseydim öyle yapacaktım.
Ülkemizin ve demokrasimizin ve bizlerin gelecekteki yaşamını etkileyecek bir seçim yaşadık. Bu seçim ilan edilme biçiminden sonuçlarının açıklanmasına kadar her şeyiyle adaletsiz bir seçim oldu. Seçime kan bulaştı. Suruç ve Erzurum'da yaşananlar, bu seçimi kan bulaşan seçim olarak tarihe kaydolmuştur. Yaşamını yitirenlere bir kez daha başsağlığı diliyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x