Mükemmel Bir Yüz için 8 Güzellik Hilesi

Mükemmel Bir Yüz için 8 Güzellik Hilesi

Genç, parlak bir yüze sahip olmak için pahalı güzellik ürünlerini satın almanız gerekli değildir. Bu 8 basit ipucunu kullanarak ve sağlıklı bir yaşam tarzı edinerek bunu gerçekleştirin!

23 Mart 2018 - 21:30

Yüzünüze bakmak son derece önemlidir. Aslında, bu insanların çoğunun güzellik rutinin en önemli özelliklerinden biridir.

Birçok kişi cildini sıkı, pürüzsüz tutmaya ve kusurlardan arındırmaya odaklanır.

Neyse ki, zamanla birçok faydalı kozmetik ürün keşfettik. Bu ürünler, genç ve sağlıklı görünümlü cildi korumaya yardımcı olur.

Bununla birlikte, aynı zamanda cildinizi kolay ve doğal alışkanlıklar yardımıyla da kusursuz durumda tutabildiğiniz ve pahalı ürünleri bol miktarda harcamanıza gerek olmadığı ortaya çıktı.

Bu alışkanlıkların uygulamaya konması kolaydır. Ayrıca, erken yaşlanmaya neden olan serbest radikal hasarını da en aza indirirler.

Bu yazıda, en iyi 8 güzellik alışkanlığını paylaşmak ve böylece onları günlük rutininizin bir parçası haline getirmek istiyoruz.

1. Günlük temizlik

 

Yüzünüzü günlük olarak temizlemek kilit bir noktadır. Cilt temizleme ürünleri kullanmak, yüzünüzü pürüzsüz ve kusursuz yapabilir.

Bu, gözeneklerinizde biriken kir ve diğer parçacıkları temizlemenizi sağlar.

Bunu makyaj yapmadan önce her sabah yapmalısınız. Elbette, yatmadan önce her gece de yapmalısınız.

Yağlı cilde sahip olan insanlar bunu, nemli bir havlu ile uygulayabilirler. Bununla birlikte, bu havluların pH’ınızı değiştirmemesi önemlidir.

2. Ölü derilerden cildi arındırmak

Ölü derilerden cildi arındırma tedavisi büyük bir seçenek haline geldi. Bu tedavi, cildinizin görünümünü yeniler ve oksijene kavuşmasını sağlar.

Bu ürünler, ölü cildi ve her türlü yabancı maddeyi gidermek için tasarlanmıştır. Bunlar, cildinizin dış kısmında bulunan yabancı maddeleri içerir.

Bu tedaviyi haftada bir ya da iki kez uygularsanız yüzünüzün pürüzsüz, parlak ve aşırı yağdan kaynaklanan kusurlardan uzak kalmasını sağlar.

Aynı zamanda; siyah noktalardan kurtulmak, güneşin olumsuz etkilerini azaltmak ve cilt tonunu düzeltmek için de önerilir.

3. Su içmek

 

Su içmek yalnızca iç organlarınıza yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda cildinizin görünümünü de etkiler.

Su, kan akışını artırmak için şarttır. Sonuç olarak, hücreleriniz daha fazla oksijen ve esneklik kazanır.

6 ila 8 bardak su içmek cildiniz için önemlidir. Cildinizi sıkı tutar, cildiniz hem genç hem de taze görünür.

4. Güneş kremi

Her gün güneş kremi kullanmak kadar basit bir şey, cildinizin erken yaşlanmadan, mükemmel görünmesini sağlar.

Bu ürün UV ışınlarının olumsuz etkilerini en aza indirir. Sonuç olarak lekelerin, kırışıklıkların ve güneş yanığının oluşmasını engeller.

5. Doğal maskeler

 

Doğal maskeleri düzenli olarak kullanmak cildiniz için de harikadır. Aynı zamanda cildinize ilave besinler vermek için ucuz ve sağlıklı bir yoldur.

Bu tür reçeteler için önerilen çeşitli maddeler bulunmaktadır. Bunların arasında, su ve antioksidan açısından zengin olduğu için meyveler, yoğurt ve zeytinyağı da bulunur.

Cilt türünüz için en uygun içeriği seçmek önemlidir. Örneğin yağlı cilt üzerinde yağlı bileşenler kullanmak pek akıllıca değildir.

6. Dengeli bir diyet

Tam ve dengeli bir diyet yapmak da son derece önemlidir. Hem iç sağlığınıza hem de görünümünüze yardımcı olur.

Antioksidan, vitamin ve mineral bakımından zengin gıdalar yiyerekcildinizi esnek ve sıkı tutun. Aynı zamanda bu gıdalar, erken yaşlanma riskini de azaltmaktadır.

Ayrıca, sağlıklı, dengeli bir diyet, kanınızdaki asidite ve toksin miktarını önler. Üstelik bu, doğrudan tüm temel cilt problemleriyle ilgilidir.

7. Yüz egzersizleri

 

Yüz kaslarınızın da her gün egzersiz yapması gerekir. Bu onları sıkı, tonlu ve güçlü tutar.

Yüz egzersizi, yüzünüzde kırışıklıklar ve sarkmaların olmaması için kolay bir uygulamadır.

Her gün yapabileceğiniz birkaç alıştırma vardır. Bunlardan bazıları sesli harfleri telaffuz ederken abartmak, boynunuzu uzatmak ve öpüşme jestleri yapmak gibi.

8. Detoksifikasyon

Düzenli detoks yapmak çok sağlıklı bir alışkanlıktır. Bu, doğrudan cildinizin görünümüne katkıda bulunur.

Eğer lekeler, sivilceler ya da çok sayıda cilt kusurunuz varsa dikkat edin. Bunlar vücudunuzdaki toksik maddelerden kaynaklanmaktadır.

Vücudunuzu temizlemek için birkaç kolay yol vardır. Bunlara kahvaltıda su ve limon, yeşil içecekler ya da alkali su içmek dahildir.

Genel olarak, parlak bir yüze sahip olmak için mağazadaki pahalı güzellik ürünlerini satın almak zorunda değilsiniz. Bu basit ipuçlarını kullanmanız ve sağlıklı bir yaşam tarzınızın olması yeterlidir.

Onları uygulamaya hazır mısınız?

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x