"Ne Söz Verdiysek Yerine Getirdik"

"Ne Söz Verdiysek Yerine Getirdik"

27 Aralık 2018 - 16:00 - Güncelleme: 27 Aralık 2018 - 16:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhtarlara: Belediye başkanları ve kaymakamlar sizin hizmetinizdedir

Beştepe'de düzenlenen muhtarlar buluşmasında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplantıya katılanlara "AK Partili belediye başkanları ve kaymakamlar sizin emrinizdedir. Bunu yapmıyorlarsa şikayetlerinizi yazın. dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle: 

Seçimden önce muhtarlarımızın tamamıyla bir araya gelme hedefimize bir adım daha yaklaştık. Toplantılarımıza başladığımız günden beri pek çok vatandaşımızın sıkıntılarına çözüm bulduk. Muhtarların en büyük sıkıntılarından biri olan SGK primlerinin devlet tarafından ödenmesine imkan sağladık.

"NE SÖZ VERDİYSEK YERİNE GETİRDİK"

Muhtarlarımızı üzen beni de üzer, memnun eden beni de memnun eder. Bu toplantılarımıza başladığımız günden beri gerek muhtarlarımızın gerek muhtarlarımız aracılığıyla pek çok vatandaşımızın sıkıntısına çözüm bulduk. Ne söz verdiysek başbakanlığım döneminden beri yerine getirdik.

İhtiyaç duyulan yerlerde muhtarlık yapacağımız projeyi hayata geçiriyoruz.

Meşruiyetle ilgili pek çok yorum var. Siyasi iktidarın meşruiyeti yönettiği toplumdan aldığı desteği ifade eder. Bir siyasi parti desteği almışsa meşru bir iktidar olarak anayasa ve yasalar çerçevesinde ülkeyi yönetme hakkına sahiptir demektir. Geçmişte siyasi partiler çok düşük bir destekle ülkeyi yönetmeye kalktıkları için istikrarsızlığa maruz kalıyorduk. 16 yılda halkımızın büyük bir teveccühü ile iktidar olduk.

Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u rahmetle ve şükranla anıyorum. Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.

Van depreminde tüm ekibimle beraber Van'a ulaştım. Vatandaşlarımızı kurtarma çalışması başlattım. O günden bugüne 20 katrilyona varan harcama yaptık.

Gücünü ve meşruiyetini sandıktan alan bir yönetim olarak kimin ne dediğine değil, sadece ve sadece milletimizin ne dediğine bakmakla mükellefiz, öyle de yapıyoruz.

"YÜZDE 10'LARA DÜŞÜRDÜK"

İktidara geldiğimizde her yüz liranın 86 lirası faize gidiyordu. Bu oranı yüzde 10'lara düşürdük. Geldiğimizde 75 üniversite vardı. Şimdi Türkiye'de 206 üniversite var. Üniversiteleri evlatlarımızın ayağına götürelim dedik.

"ŞİKAYETLERİNİZİ YAZIN"

AK Partili belediye başkanları ve kaymakamlar sizin emrinizdedir. Bunu yapmıyorlarsa şikayetlerinizi yazın. Valiler de dahil. İnsanına sahip çıkmayan devlet bir avuç elite hizmet eder hale gelmiş demektir.

Ülkemizin neresi olursa olsun bu toprakları bölmeye yeltenenlere 31 Martt'a en güzel cevabı sayenizde millet verecek.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x