Playboy yeniden çıplaklığa dönüyor

Playboy yeniden çıplaklığa dönüyor

Playboy yeniden çıplaklığa dönüyor

14 Şubat 2017 - 20:30

Mart 2016'dan itibaren çıplaklık içeren fotoğrafları kullanmayacağını açıklayan Playboy dergisi, çıplaklığa yeniden dönme kararı aldı.
Playboy dergisi, geçen yıl artık dergide çıpaklığa yer vermeme kararı almıştı. Ancak eskiye dönme kararı alan derginin Mart/Nisan 2017 sayısı, model Elizabeth Elam’ın üstsüz fotoğrafıyla çıkıyor. Kapakta 'Çıplak normaldir' başlığı yer alıyor.

Playboy’un kurucusu Hugh Hefner'in 25 yaşındaki oğlu ve aynı zamanda derginin şef kreatif direktörü Cooper Hefner, “Derginin çıplağı tasvir etme biçiminin demode olduğunu itiraf eden ilk kişi olacağım. Ancak tamamen kaldırmak bir hataydı. Çıplaklık hiçbir zaman sorun olan şey değildi çünkü çıplaklık bir sorun değildir. bugün kimliğimizi geri alıyoruz ve olduğumuz şeye dönüyoruz” dedi.

Cooper Hefner, Huffington Post’a verdiği röportajda, Playboy’un erkeklerin ilgi alanlarına odaklandığını, ancak toplumdaki cinsiyet rolleri gelişmeye devam ettiği için kendilerinin de öyle yapacaklarını söyledi.

Derginin yeni sayısında Elizabeth Elam’ın kapakta yer almasının yanı sıra Scarlett Johansson, Adam Scott gibi isimlerle röportajlar da yer alıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x