Popstar Ajdar’ın Şaşırtan İstekleri!

Popstar Ajdar'ın Şaşırtan İstekleri!

23 Mart 2021 - 20:00

Geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan Gör Beni programına konuk olmak için 1 milyon Euro talep ettiği iddia edilen Popstar Ajdar, bu kez talep ettiği konser ücreti ile dudak uçuklattı


 
2003 yılındaki Popstar Türkiye yarışmasına katılan Ajdar, ünlü jüri üyelerinin karşısında sergilediği tavırlar ve ilginç şarkılarıyla tanınmıştı.

Ardından Çikita Muz şarkısı ve açıklamalarıyla gündem yaratmayı başaran Ajdar, bir festivalde sahneye çıkmak için 5 milyon euro ve akla hayale sığmayacak birçok şey istedi. 

Erbil'de sahne alması için teklif gelen fenomen isim, 5 milyon euro, bir otelin tüm odaları, 200 kişilik koruma, 25 otomobil talep etti.

ŞARKISININ NAKARATINI KİMSE ANLAMADI

Sık sık sosyal medya hesabı Instagram’dan canlı yayın açan Ajdar, son açtığı yayında yeni şarkısını okudu. Ancak Ajdar'ın nakarat kısmında söylediklerini kimsenin anlamaması olay yarattı. Birçok sosyal medya kullanıcısı Ajdar'ın şarkısı için "Ne dediğini anlayamadım", "Bizimle kafa buluyor" ve "Resmen dalga geçiyor" gibi yorumlar yaptı.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN'A AJDAR ŞOKU

Geçtiğimiz günlerde ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan, Ajdar'ı programa konuk etmek için aradıklarını ancak Ajdar'ın kendisinden 1 milyon Euro istediğini paylaştı.

Çağlayan, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak durumu şu sözlerle anlattı:

"Gününüzü şenlendireyim mi? Gör Beni’de konuk etmek içim Ajdar’ı aradık. Konuk olmak için 1 milyon Euro istedi."

Armağan Çağlayan'ın paylaşımı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Sosyal medya kullanıcıları konuyla ilgili binlerce paylaşım yaptı. 

İşte o yorumlardan bazıları:

"Taban fiyat herhalde Armağan Bey, yoksa daha yüksektir marjinal değeri?"

"Çok istikrarlı bir beyefendi. Kendini hiç bozmadı"

"Ajdar'ı gerçekten dinlemek isterdim. Bu muhteşem eserlerin çıktığı insanın derinliklerine yolculuğa hayır demem"

"Az istemiş, koskoca Ajdar bu."

3 YIL ÖNCE DE…

Her fırsatta star olduğunu belirten Ajdar, 3 yıl önce de Renkli Sayfalar programına katılmak için 300 bin Euro talep etmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x