Renkli Bir Tarz ve Renkli Bir Moda !

Renkli Bir Tarz ve Renkli Bir Moda !

13 Mayıs 2018 - 09:00

Çocukların neşesi yazın enerjisiyle birleşince, ortaya birbirinden keyifli moda trendleri çıktı. 2018 yazına damga vuracak tül etekler ve jean tasarımlar başta olmak üzere işte çocuk modasında dikkat çekecek tasarımlar…

Doğuştan Cool
Bazı çocuklar ne giyeceklerine kimseyi karıştırmaz. Çünkü cool olmak adeta genlerine işlemiştir. Bir jean pantolon ve tişörtle bile şık olmayı başaran bu minikler, bu yaz da girdikleri her ortamda tüm gözleri üzerinde toplayacak… Jean'de yırtık detaylar ise cool tarzı ikiye katlayacak!

Stil Sahibi Olmak Zor

Sıcacık güneşin altında kolsuz tişörtler, mini şortlar, yakası özenle kaldırılmış polo yaka tişörtler, espadriller, güneş gözlükleri, renk kombini örneği tişört-şort ayakkabı takımlar stil sahibi miniklerin tercihleri arasında yer alacak.

Jean'in Yeri Başka

Sağladığı hareket kolaylığıyla konfor sağlayan jean tasarımlar, bazen karşımıza içine rengarenk bir tişört giyilmiş salopet olarak, bazen de hiperaktif bir yakışıklının üzerinde karşımıza çıkacak. Sene kaç olursa olsun devri hiç geçmeyen jean tasarımlar, her daim gündemde…

Olmazsa Olmaz

Bu sene kızlarda tül etekler gardıropları süslemeye devam edecek. Günlük olarak da çok sık kullanılacak bu tasarımlar, çizgili tişört ve spor ayakkabılarla şık ve spor bir görüntü oluşturacak. Saç bantı gibi aksesuarlarsa, kombin yapmayı seven miniklere hitap ediyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x