REYTİNGLERDE SINIFTA KALAN SEDA, FORMAT DEĞİŞTİRİYOR!

REYTİNGLERDE SINIFTA KALAN SEDA, FORMAT DEĞİŞTİRİYOR!

REYTİNGLERDE SINIFTA KALAN SEDA, FORMAT DEĞİŞTİRİYOR!

01 Ocak 2018 - 16:51

İzdivaç programlarının kaldırılmasının ardından cinayet çözmeye başlayan Seda Sayan, reytinglerde istediği başarıyı yakalayamadı. Kadırgalı, eğlenceli formata döneceklerini söyledi.
Show TV ekranlarında Uğur Arslan ile cinayet, kayıp gibi olayları çözen Seda Sayan istediği başarıyı yakalayamadı. Kadırgalı lakaplı şarkıcı verdiği röportajda, "İnsanlar eğlenceli bir şeyler istiyor. Eski Seda'ya döneceğim." dedi.

"SEYİRCİ OYNAYAN GÜLEN SEDA'YI İSTİYOR"

"Show TV'de yaptığınız program bu yıl format değiştirecek. Neşeli, oynayan, cıvıl cıvıl Seda Sayan geri gelecek. Bu değişikliği siz mi istediniz?" sorusuna Kadırgalı şöyle cevap verdi: "Ben istedim çünkü izleyeci de beni öyle görmek istiyor. Cinayetler, kanlar, kayıplar bana göre değil, beni öyle görmek istemez halkım. Kesik baş, bilmem ne... Suratıma baktığında o konuyu işleyecek kadın değilim. Biliyorsunuz beni, kahkahamı atacağım, ne konuşursak konuşalım mutluluğa bağlayacağım. İzleyici de benden bunu istiyor. Özellikle sosyal medyadan 'Buna dönün, bıktık, milletin içi karardı' diye o kadar baskı yapıldı ki.." diye cevap verdi.
FORMATI TEK TEK ANLATTI

Seda Sayan programın formatını da şöyle açıkladı: "O eski sabah programını akşama taşıyoruz. Daha önce ne yaptıysam onu yapacağım. Yine bir konu oluyordu ama bu, cinayetler filan değildi. Daha soft, daha haber önü olayları işleyen, sanatçı arkadaşlarımızın yer alacağı, magazinden modaya her şeyi konuşabileceğimiz bir program olacak. Kitap yazdıysan gelip kitabını da anlatacaksın mesela."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x