​Şimdi trend "nude" saç renkleri!

​Şimdi trend "nude" saç renkleri!

21 Mart 2018 - 20:10

Nude saç trendine daha yakından bakmaya ne dersin?

Her gün saç trendlerine bir yenisi eklenirken, bu senenin en çok sevileceğini tahmin ettiğim bir saç trendi var; nude tonda saçlar! Ojelerimizde ten rengi tonlar, dudak renginde rujlar, doğal makyajlar olur da nude saç rengi olmaz mı? Peki, nedir bu nude saç rengi trendi? Bu süper trend hakkında her şeyi öğrenmek istiyorsan, yazımın devamına alalım seni!

Nude, doğal görünümlü saç rengi trendi

Nude saç trendiyle artık saç renginin boya mı, yoksa doğal mı olduğunu kimse anlayamayacak! Kül, altın ve irize tonlarda yansımalar sayesinde saçlar oldukça doğal bir renge kavuşuyor ve “nude" diye tabir ettiğimiz natürel saç renkleri ortaya çıkıyor.

Bakalım nude saç trendinin tonları nelermiş?

Doğal koyu kumral:

Saçların kahve ya da koyu kumral tonlardaysa ve saç renginde biraz değişiklik yapmak istiyorsan doğal koyu kumral saç rengi senin için ideal bir tercih olabilir.

Beyaz tenlilere çok yakışan doğal koyu kumral saç rengine, Garnier Color Naturals gibi besleyici zeytin, avokado yağları içeren saç boyasıyla kavuşabilirsin. Böylece hem kalıcı ve parlak bir saç rengine, hem de ipeksi yumuşaklıkta, pürüzsüz saçlara sahip olabilirsin! Harika değil mi?

Doğal kumral:

Özellikle buğday tenlilere çok yakışan doğal kumral saç rengi, saça kattığı nüanslarla kesinlikle harika görünüyor!

2017'nin de favori saç renklerinden olan doğal kumral saç rengine saçını boyadıktan sonra sen de dalgalı bir saç modeli tercih ederek herkesi kendine hayran bırakabilirsin!

Doğal açık kumral:

Saçlarına ışık değdiğinde parıldayan, daha açık tonda bir görünüm elde etmek istiyorsan doğal açık kumral saç rengine bir şans vermelisin! Dünyaca ünlü modellerin, şarkıcıların ve aktrislerin de çok sık tercih ettiği doğal açık kumral saç rengi bizim şimdiden kalbimizi çaldı bile!

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x