SİZ ERKEK DEĞİLSİNİZ !

SİZ ERKEK DEĞİLSİNİZ !

19 Eylül 2016 - 23:10

Yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Jelena Karleusa'nın makyajsız hali görenleri şoke etti.

Sosyal medya adresinden sürekli seksi ve bakımlı fotoğraflarını paylaşan güzel şarkıcının bu kez geçmişe ait bir fotoğrafı sosyal medyaya düştü. Makyajsız ve oldukça bakımsız görünen Karleusa'nın bu fotoğrafı sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasına girdi. Jelena Karleusa'nın fotoğrafına 'Yenge de bizi kandırmış, bu sen misin Jelena' yorumları yapıldı.

Twitter'dan yanıt veren Beşiktaşlılar'ın yengesi, bu fotoğrafı yalanladı.Jelena Karleusa, "Bu fotoğraf hatalı ve photoshop kullanılmış" ifadesini kullandı. Sosyal medyada Fenerbahçeli taraftarların kendisine yazdığı yorumlar sonrası ise Jelena, "Fenerbahçeli taraftarların bana saldırdığını görüyorum. Bir dahaki Beşiktaş-Fenerbahçe maçına gideceğim. Orada beni Beşiktaş'ın zaferini kutlarken görebilirler" diye tweet attı.

Ardından 'Fenerbahçe taraftarına not' şeklinde sert ifadeler içeren bir tweet daha atan Jelena Karleusa, bu paylaşımında, "Sadece *** ve *** kadınlara saldırır! Siz gerçek erkek değilsiniz, aptalsınız!" dedi. Beşiktaş'ın yengesi ayrıca '#hellokitty', '#bjk' ve '#yenge' etiketlerini de kullandı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x