Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Acun Ilıcalı’nın Şeyma Subaşı ile evliliğinden olan Melisa 8 yaşına bastı. Kızı Melisa'yla pasta keserken çekilen fotoğraflarını paylaşan Ilıcalı, "Canım kızım ne güzel huylu, ne tatlı oldun, ne çabuk büyüdün. Hep böyle kal. Ablalarını örnek al" notuyla sosyal medyada gündem oldu

28 Ekim 2021 - 18:15 - Güncelleme: 28 Ekim 2021 - 18:21

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın, Şeyma Subaşı ile evliliğinden olan kızı Melisa 8 yaşına girdi. Kızının doğum gününü pasta keserek kutlayan Ilıcalı, birlikte çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

"ABLALARINI ÖRNEK AL"

Acun Ilıcalı, yaptığı paylaşımda "Canım kızım ne güzel huylu, ne tatlı oldun, ne çabuk büyüdün. Hep böyle kal. Ablalarını örnek al" notunu yazdı. Ancak ünlü televizyoncunun son cümlesi takipçilerinin aklına başka bir şeyi getirdi.

NOTU GÖREN HERKES AYNI YORUMU YAPTI: "ANNENİ ÖRNEK ALMA DİYOR"

Yorumu gören birçok sosyal medya kullanıcısı Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'na göndermede bulunduğunu iddia etti. Çoğu takipçi "Anneni örnek alma diyor" tarzında yorumlar yaptı.

ŞEYMA DA PARTİYE KATILDI

Öte yandan kızı Melisa için düzenlenen partiye katılan Şeyma Subaşı, duygusal paylaşımlar yaptı. Partiden fotoğraf yayınlayan Şeyma ve Acun Ilıcalı kızları için bir araya geldi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x