Survivor 2018 Gönüllüler’den All Star’a kim geçti? HERKES...

Survivor 2018 Gönüllüler'den All Star'a kim geçti? HERKES ŞOK GEÇİRDİ...

Survivor 2018 mücadelesi heyecanla devam ediyor. Dün akşam 3. bölümü ile ekrana gelen Survivor'da yapılan ilk konsey gecesinde Gönülüler takımından bir isim All Star'a geçti. Peki Survivor'da Gönüllüler'den All Star'a geçen isim kim oldu?

14 Şubat 2018 - 11:18

Survivor 2018'de heyecan dolu dakikalar devam ediyor. Dün yapılan ödül oyununda gergin anlar yaşanırken akşam yapılan konseyde Gönüllüler takımından bir kız yarışmacı All Star'a geçti.

GÖNÜLLÜLER'DEN ALL STAR'A KİM GEÇTİ?

Gönüllüler takımında yapılan oylama sonucunda en çok ismi çıkan yarışmacı Ece Karağaç oldu.
ECEM KARAAĞAÇ KİMDİR?

14 Temmuz 1991 Bursa doğumlu yarışmacı Yaşar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunudur. Daha önceden Göz 6 yarışmasında Survivor için yarışan Karaağaç heyecanı seven bir yapıya sahiptir. Geçen yıl Göz 6 yarışmasında Survivor’a katılmayı çok istemiş ancak nasip bu yılmış. Profesyonel olarak yüzücülük yapmakta olup 6 yıl kadar lisanslı basketbol oynamıştır. Ayrıca okçuluk, rüzgar sörfü, futbol, kayak ve binicilikle uğraşmıştır. Ecem Karaağaç, Göz6’nda finale kalmayı başaran üç kızdan biridir.
TURABİ VE HAKAN ARASINDA GERİLİM

Dün akşam yapılan ödül oyununda Turabi ve Ramazan'ın oyunu sonrası Hakan ve Turabi arasında sinirler gerildi. Marcus ve Cumali'nin de olaya müdahil olması yarışmacıları kavganın içerisine sürükledi. Kavga kısa sürede dağıldı.

ÖDÜL KİMİN OLDU?

Survivor'da dün akşamki ödül oyununun galibi All Star oldu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x